Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Εκ νέου αναβολή-για την 21η Απριλίου- στη δίκη για τα "Τουμπανάρια"


Αναβολή πήρε για άλλη μια φορά η δίκη των 4 κατηγορουμένων για την κατηγορία καταπάτησης αρχαιολογικού χώρου εντός της Β΄ζώνης του Δελφικού Τοπίου στα "Τουμπανάρια", που διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λαμίας.
Η προηγούμενη διακοπή πριν από λίγες εβδομάδες είχε προκύψει καθώς η Έδρα είχε κρίνει σκόπιμη την παρουσία και κατάθεση ενός εκπροσώπου από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και του Προϊσταμένου της Δ/σεως Τοπογραφήσεως Φωτομετρίας και Κτηματολογίου του Υπουργείου Πολιτισμού. Ωστόσο, κανείς εκ των δύο προαναφερθέντων δεν προσήλθε σήμερα στο Εφετείο Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Amfissaface, ο δεύτερος διότι αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη τη μετάβασή του και την παρουσία του στη Λαμία, ενώ ο πρώτος με υπόμνημά του κατέθεσε ότι δεν έχει να προσθέσει κάτι περισσότερο από ό,τι έχει ως τώρα καταθέσει για την υπόθεση.
Ο λόγος της εκ νέου μετάθεσης της δίκης, για την 21η Απριλίου αυτή τη φορά, κατά την πληροφόρησή μας, προέκυψε καθώς το δικαστήριο ζήτησε οικονομικό έλεγχο επί της αξίας του ακινήτου (οικοπέδου) για το οποίο συντάχθηκαν τα επίμαχα τοπογραφικά κι εντός του οποίου οικοδομήθηκαν, εν συνεχεία, οι εξοχικές κατοικίες από την εταιρεία συμφερόντων Δάβαρη.


http://www.amfissaface.gr/31-protoselido/4870-21.html

8 σχόλια:

  1. Μπα; Το δικαστήριο δεν είναι σίγουρο ούτε γιά την αξία της γης;.Γιατί οι διάφοροι γκεμπελίσκοι μέχρι τώρα άλλα μας έλεγαν. Γιά τεράστιες αξίες γης και άλλα τέτοια. Για να δούμε τελικά. Νομίζω ότι θα γελάσει καλύτερα αυτός που θα γελάσει τελευταίος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που υποστηρίζει η πλευρά των κατηγορούμενων είναι για 20.000 ευρώ (τόσο ήταν το συμβόλαιο αγοραπωλησίας) , ο κύριος Δάβαρης όμως κάνει αγωγή στο δημόσιο για ζημία που υπέστει 20.000.000 ευρωπουλακίων, το θέμα λύνεται με το άνοιγμα των λογαριασμών(γνωστών και αγνώστων) το επίμαχο διάστημα για να δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα. (εμένα πάντως το αυτί μου πήρε ότι τα λεφτά πήγαν με σακούλες και ήταν 1.600.000)...!!!!! καλό κουράγιο λαμόγια της Φωκίδας.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμόγιο είσαι εσύ που θα σε πληρώνουμε ως συνταξιούχο το Δημοσίου από τα 40 σου χρόνια λασπολόγε παλαιέ πασοκτζή και σημερινέ συριζαίε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το παραμυθάκι με τις σακούλες συνταξιούχε Δημόσιε Υπάλληλε από τα 40 σου χρόνια που σε είχε διορίσει το Πασόκ και σήμερα το παίζεις ΣΥΡΙΖΑ, σφογγοκαλάριε και χαμερπή λασπολόγε δε το παρατάς; Δεν σε βολεύει να παραδεχτείς μετά τις εξελίξεις στο Δικαστήριο πόσο στημένη ήταν αυτή η παραπομπή σε δίκη του Φουσέκη κυρίως αλλά και των υπολοίπων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ Ο ΜΠΟΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΟΕ,ΤΟΤΕ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ-ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΘΕΙ-ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΕ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΘΕΛΩ.. ΚΑΒΟΥΡΑ (Ή ΤΡΙΧΙΑ), ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ..ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ...
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ.. ΚΑΦΕΝΕΙΟ !!!!!!!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ (ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚ ΔΕΣΦΙΝΗΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥ Η ΩΡΑ) ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ... ΕΤΣΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά ρε V for Vendetta σχολιαστή 7:17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 7:17 μμ, θα στήσετε κάνα λαϊκό δικαστήριο δηλαδή; Αν αθωωθούν οι κατηφγορούμενοι για τα ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ μήπως πρέπει να πας και σύ κα κρυφτείς γιά τη λάσπη που ακόμα και σήμερα εκτοξεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή