Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Πως πρόλαβε Ντόρα και Κώστα ο Κυριάκος


Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη εμφανίζεται πλέον στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζοντάς τον στην μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα οι φήμες βοούν για εμφύλιο στην οικογένεια.

Αυτό συνέβη γιατί ο βενιαμίν της οικογένειας πρόλαβε την αδελφή του και τα σχέδια που είχε για την ίδια και για τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη. Αυτό φάνηκε στη δήλωση του Κυριάκου ο οποίος είχε δημοσιοποιήσει μέσω τηλεοπτικού καναλιού την άγνοιά του για τον αν θα τον στηρίξει, δεδομένου ότι πληροφορίες την ήθελαν να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Τελικά το τοπίο ξεκαθάρισε όταν κατά την ορκωμοσία των νέων βουλευτών η Ντόρα δήλωσε ότι εννοείται ότι στηρίξει τον Κυριάκο, έστω και αν είναι προφανές ότι τα δύο αδέλφια δεν έχουν την ίδια οπτική για τα πολιτικά πράγματα.

Η κίνηση που φέρεται να έβγαλε την Ντόρα εκτός ήταν η ενέργεια του Κυριάκου να ανακοινώσει άμεσα την υποψηφιότητά του έχοντας και τις ευλογίες του Επίτιμου, ακυρώνοντας τις όποιες βλέψεις είχε η Ντόρα τόσο για την ίδια, αλλά κυρίως για τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη.

Αποκαλυπτικό του κλίματος που υπάρχει ανάμεσα στα δύο αδέλφια είναι το γεγονός ότι ο Κυριάκος απουσίαζε από την δεξίωση που έγινε για τα βαφτίσια του 7 μηνών γιου της Αλεξίας Μπακογιάννη αν και ήταν ο μόνος που έκανε δηλώσεις προσερχόμενος για το μυστήριο. Την ίδια στιγμή η Ντόρα προσπαθούσε να ενισχύσει το προφίλ της προχωρώντας σε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο και ο ίδιος ο Κυριάκος που έχει πολλές φορές δηλώσει ότι το όνομά του του έχει κάνει περισσότερο κακό παρά καλό δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και φρόντισε να χτίσει ένα δυναμικό προφίλ τόσο το διάστημα που ήταν υπουργός αλλά και μετέπειτα όταν ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Μπακογιάννης απαλλαγμένος από το βάρος του ονόματος Μητσοτάκη περιμένει υπομονετικά τη σειρά του για να διεκδικήσει μία θέση στη κεντρική πολιτική σκηνή περιμένοντας να αποδώσει καρπούς η παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχοντας πάρει μαθήματα διαχείρισης της πολιτικής ίντριγκας της οποίας γνώστης είναι ο παππούς του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου