Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Α. Μανδρέκα: "Όποιος έχει παρασυρθεί από προσωπικές πικρίες, από προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, και άλλα παρόμοια κίνητρα, τα οποία τον οδήγησαν να μην στηρίξει την παράταξη, δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει παραταξιακή συνείδηση"


Πικρία για τους γνωστούς-αγνώστους που στο όνομα των προσωπικών φιλοδοξιών δεν στήριξαν τη ΝΔ σε αυτές τις εκλογές εκφράζει η τ. βουλευτής κ. Ασπασία Μανδρέκα.

 Αναλυτικά αναφέρει

Ουδείς αλάνθαστος, και πρώτη απ\' όλους εγώ, αλλά, φίλες και φίλοι, όποιος έχει παρασυρθεί από προσωπικές πικρίες, από προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, και άλλα παρόμοια κίνητρα, τα οποία τον οδήγησαν να μην στηρίξει την παράταξη, δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει παραταξιακή συνείδηση.
 Τόσο η οικογένειά μου, όσο και εγώ προσωπικά, παρότι ενίοτε έχουμε αδικηθεί από πρόσωπα της παράταξης, δεν έχουμε \"φύγει\" ποτέ από αυτήν. Και αυτό μπορώ να το αναλύσω σε όποιον επιθυμεί.
 Τιμώντας, λοιπόν, τον κόσμο που στηρίζει την παράταξη και εμένα προσωπικά, λέω ξεκάθαρα, όπως ξαναείπα, ότι κάθε άλλη αιτίαση - για τυχόν ...απομάκρυνση - που απέχει από την ουσία της ιδεολογικής προσέγγισης, αποτελεί, απλά, πρόφαση εν αμαρτίαις.

8 σχόλια:

  1. Η κα Μανδρέκα μας λέει δηλαδή ότι πάνω από όλα έπρεπε να είχαν την παράταξη και να κάνουν πάντα ό,τι αυτή τους λέει; Ντροπή. Λες και είναι η παράταξη το Α και το Ω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
    Η οικογένειά σου κυρία Μανδρέκα μόνον οφέλη είχε από το κόμμα.
    Ξεγελαστήκατε θεωρώντας τους πολίτες της Φωκίδας πρόβατα, υποχρεωμένα να ακολουθούν τα σφυρίγματά σας και τους ήχους της φλογέρας σας.
    Συνεχίζετε τα λάθη σας, με υπεροψία, ρίχνοντας την ευθύνη σ' αυτούς που δεν δέχθηκαν να ακολουθήσουν τον δρόμο των προσωπικών σας συμφερόντων και της στενής παρέας σας.
    Έστω και τώρα που τελείωσε ο πολιτικός σας βίος, επιτέλους κάντε την αυτοκριτική σας, αντί να ρίχνετε τις ευθύνες στους πολίτες.
    Ελπίζω το αποτέλεσμα των εκλογών να σας απομακρύνει από τον υπεροπτικό κόσμο που ζείτε και να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Αποδείχτηκε ότι ο λαός έπαψε να βλέπει τους πολιτικούς, ως τσέλιγκες και τα πολιτικά κόμματα ως ποδοσφαιρικές ομάδες.
    Καταλάβετέ το ο κόσμος ξύπνησε και επειδή εσείς συνεχίζετε να είστε αμετανόητοι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σεβαστείτε την λαϊκή βούληση και να απαλλάξετε τον τόπο από την πολιτική σας παρουσία.
    Δεν υπάρχουν πλέον πρόβατα και γι αυτό δεν υπάρχει πλέον αντικείμενο για πολιτικούς τσομπάνιδες.
    Ο κόσμος άλλαξε, αλλάξανε οι καιροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλι με ....χρονια ....με καιρους
    παλι ....δικα σας θαναι !!!!!

    Αρμαγεδδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΗΘΕΛΑΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυρια μανδρεκα η νεα δημοκρατια εχασε την εδρα γιατι εδιωξαν τους ψηφοφορους οσοι προσπαθουσαν να σας διαφημισουν, τα προσωπα αυτα καθε αλλο παρα αγαπητα ειναι στη φωκιδα
    ακομη και η υποψηφιοτητα της ιωαννας γηιησε μπουμεραγκ στη νεα δημοκρατια. να παταιτηθει η νοδε ολοι οσοι διετελεσαν βουλευτες δημαρχοι αλλα και απλα μελη που τα εχει βαρεθει ο λαος της φωκιδας και να μην ασχοληθουν ποτε ξανα με τη πολιτικη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΝΔ στη Φωκίδα ήταν και είναι χωρισμένη σε μπέηδες.

    Είχαμε Γκελεστάθη, απέθανε ο συγχωρεμένος και πήρε τη θέση του ο κληρονόμος αδερφός. Φιλάγατε τα χέρια του Γκελεστάθη μπέη και μαθαίνατε όλο τον λαό της Φωκίδας να κάνει τα ίδια για να μπει στην αστυνομία πυροσβεστική μεταλλεία, να μην τον ενοχλεί η εφορία, να ταχτοποιήσει το οτιδήποτε.

    Από μπέηδες και μπεόπουλα είναι γεμάτη η δεξιά παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣΠΑΣΙΑ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΧΙΛΙΑ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ Η ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΡΑ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΣΤΗ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μονο που μπορείτε να κανετε οι δεξιοί ειναι να κοιτάτε την παρτυ σας και να κοιτάτε πως να φάτε το ψωμι του κοσμακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή