Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ - ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Άποψη Καλοσκοπής

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ!
Την περασμένη Τρίτη, 23/6/2015 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Τ.Σ. Καλοσκοπής με την παρουσία του νέου αντιδημάρχου της Δ.Ε. Γραβιάς κ. Ν. Μολιώτη.
          Το σημαντικότερο από τα θέματα αφορούσε στην αξιολόγηση των έργων – δράσεων στην Καλοσκοπή μέχρι το 2019.
          Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα έργα, πάντως μέχρι σήμερα αυτό που γίνεται είναι η συνέχιση της καταπάτησης δημοσίων δρόμων. Μάλιστα, σε μια περίπτωση, η καταπάτηση που άρχισε το προηγούμενο καλοκαίρι συνεχίζεται ακόμα και ενάντια σε γνωμοδότηση του Τ.Σ. το οποίο, ύστερα από συνεχείς ερωτήσεις της τότε αντιδημάρχου κ. Μ. Ανδρεοπούλου, παραδέχτηκε ότι ο εν λόγω δρόμος είναι κοινοτικός. Όμως, στα πρακτικά του Τ.Σ. υπάρχει μια αδέξια και κουτοπόνηρη προσπάθεια, η καταφανής καταπάτηση του δημόσιου δρόμου να παρουσιαστεί σαν δικαστική διένεξη μεταξύ ιδιωτών. 
Στον συγκεκριμένο δημόσιο δρόμο, στη διάρκεια των βροχών της άνοιξης σημειώθηκε καθίζηση. Άραγε, αυτό συνέβη λόγω των παρεμβάσεων κάποιων ιδιωτών, ή ήταν τυχαίο;
          Σύμφωνα με τον νόμο 3852 ο πρόεδρος του Τ.Σ. πρέπει να αναφέρει στον Δήμο οποιαδήποτε ζημιά της δημοτικής περιουσίας. Αυτό δεν έχει γίνει. Προφανώς το Τ.Σ. της Καλοσκοπής είναι πολύ απασχολημένο σε άλλα.
Όποιος θέλει να κάνει δωράκια σε φιλαράκους, να τους χαρίσει το δικό του χωράφι, όχι την δημόσια περιουσία.
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου