Η επιτυχία της «Ρουμελιώτικης Κουζίνας» για 2η χρονιά που διοργανώνεται, φαίνεται κι από τη φετινή συμμετοχή και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας, με τον Πρόεδρο της, Γιώργο Μαστροδημήτρη. |
Πλούσια ρουμελιώτικα εδέσματα απλώνονταν σε τεράστιους μπουφέδες, όλα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα της δελφικής μάνας γης από τους φοιτητές της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης.
Οι αυριανοί επαγγελματίες του χώρου της εστίασης ετοίμαζαν πυρετωδώς τις τελευταίες μέρες τα φαγητά που προσέφεραν στον κόσμο, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την αξιοπρεπή και σοβαρή προσπάθεια τους.
Οι παραγωγοί της ευρύτερης περιοχής της Φωκίδας παρουσίασαν τα καλούδια τους, τα οποία προσέφεραν στους επισκέπτες του Μώλου για να τα δοκιμάσουν. Μέλι θυμαρίσιο, ελιές, λάδι, σπιτικές μαρμελάδες, χειροποίητο λιμοντσέλο και λεμονάδες, γλυκά του κουταλιού, ρουμελιώτικη μπουγάτσα και πίτες είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που γνώρισαν από κοντά όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση.
φτωχια ατελειωτη...οικονομικη,πολυτιστικη,ηθικη,ξεπεσμος κ ξεπετα.Πικροι γελωτες κ γλυκεις κλαυθμοι.
ΑπάντησηΔιαγραφή