Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Παραλίγο θερμό επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ του κ. Ταγκαλή και του κ. Μολιώτη


Παραλίγο να έχουμε θερμό επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ του κ. Ταγκαλή και του κ. Μολιώτη, όταν ο δεύτερος αποκάλεσε «εκμαυλιστή συνειδήσεων» των κ. Λουκά Λύτρα με αφορμή διαγραφές χρεών στην Δημοτική Ενότητα Παρνασσού.......
 
Ο κ. Μολιώτης όταν ξεκίνησε την απάντησή του προς τον κ. Ταγκαλή είπε ότι δεν πρόκειται να εκφράσει όσα θα ήθελε γιατί δεν είναι παρόντας ο κ.Λύτρας. Υποστήριξε ότι διεγράφησαν σε 137 άτομα χρέη 100.000 ευρώ με εισήγηση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, αντί την Διεύθυνσης Οικονομικών, ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Λύτρας είχε δηλώσει ότι λόγο περιορισμένου χρόνου που θα ασκούσε τα καθήκοντά του θα περιοριζόταν να διεκπεραιώνει. Τόνισε ότι έχει βρει κάποιες χιλιάδες αιτήσεις πολιτών και αποκάλεσε τον κ. Λύτρα εκμαυλιστή συνειδήσεων,εννοώντας ότι διέγραφαν χρέη για πολιτικά οφέλη. Ο χαρακτηρισμός προκάλεσε τη μήνη του κ. Ταγκαλή που του είπε ότι εφόσον ο κ. Λύτρας δεν είναι παρών για να υπερασπιστεί τον εαυτό του θα έπρεπε να ντρέπεται και να μη χρησιμοποιήσει τέτοιες εκφράσεις. Τελικά ο κ.Μολιώτης ανακάλεσε επειδή δεν ήταν παρών ο κ.Λύτρας.
Θα κάνει ένορκη διοικητική εξέταση
Ο Δήμαρχος πάντως ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε ένορκη διοικητική εξέταση, ισχυριζόμενος ότι υπάρχουν ζητήματα με την ύδρευση. Σε επικοινωνία που είχαμε μάλιστα, μας επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις για ανάμειξη υπαλλήλου ή υπαλλήλων, ενώ ακόμη δεν γνωρίζουν αν υπάρχει εμπλοκή πολιτικών προσώπων.
 
Και ο Σταντζούρης θα πάει στον Εισαγγελέα
Τα όσα είπε ο κ. Μολιώτης προκάλεσαν την αντίδραση του κ.Νίκου Σταντζούρη συμβούλου της παράταξης Πολίτες στο Προσκήνιο, ο οποίος είπε ότι είχε παρόμοιες καταγγελίες και τώρα που βρέθηκε κάποιος να του τα επιβεβαιώσει θα απευθυνθεί στον κ. Εισαγγελέα.
Να πάει στη Δικαιοσύνη
 
Το θέμα είναι σοβαρό πραγματικά. Αν είχε στηθεί βιομηχανία διαγραφής χρεών, είτε με πολιτικά, είτε με άλλου είδους οφέλη, το θέμα πρέπει να φτάσει στη Δικαιοσύνη, αρκεί να υπάρχουν αποδείξεις και μαρτυρίες.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Νίκο Σταντζούρη και "πολίτες στο προσκήνιο". Προχωρείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πέσει λίγο ξύλο να έχει δράση και ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή