Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Π. Καμμένος: Που κατάντησες Σταύρο...

Τη δήλωση του Σταύρου Δήμα, ότι δεν δέχεται να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής σχολίασε ο Πάνος Καμμένος.
"Βράχος όμως ο Δήμας δεν δέχεται με τίποτα ψήφο Χρυσής Αυγής μόνο αποστατών και light nazi..που κατάντησες Σταύρο λυπάμαι πολύ" έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο twitter, αναφερόμενος στη θετική ψήφο των Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Στάθη Μπούκουρα.
Ο κ. Καμμένος ανέβασε και την παρακάτω φωτογραφία.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ , ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΥΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ, ΑΛΗΘΕΥΕΙ ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΟΥΛΗ ΜΟΥ ΟΙ ΣΟΦΡΩΝΕΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ ! ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΑΖΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ , ΕΣΥ ΔΩΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ , ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ??? Ο Χ Ι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με τον φιλο των 9.12 και ρωτω τον Καμμενο : εχεις δει τα ποσοστα της ΔΗΜΑΡ ? Θα τα φτασεις η θα εισαι παρακατω ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή