Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΓΑΛΑΞΙΔΙ... Προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος

Γαλαξίδι

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΑΡΜΑΤΑΚΗ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ
 
Γαλαξίδι 14 Μαίου 2014
Ευσταθίου Μαρματάκη
            Προς το ΥΠΕΚΑ
Γαλαξίδι ΤΚ 33052 
      
ΘΕΜΑ . Προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος
Κύριε Υπουργέ , 
                                                                           
διαβάζοντας τις πρόσφατες ομιλίες σας που έγιναν στις 12/5/2014 για τις προτεραιότητας προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και στις 13/5/2014κατά την Υπουργική Σύνοδο για το περιβάλλον και κλίμα θα μου επιτρέψετε να καταθέσω τα παρακάτω .
 
Στις 5/3/2014 γνωστοποίησα στο Δήμο Δελφών την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Διεύθυνση Περιβάλλοντος και την Γ. Γραμματέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας το συνημμένο έγγραφο που αφορά το βιολογικό καθαρισμό αποβλήτων στο Γαλαξίδι.
 
Ύστερα από τα παραπάνω και χωρίς να είμαι ενήμερος για οποιαδήποτε τυχόν ενέργεια των αρμοδίων υπηρεσιών αλλά επειδή είμαστε μια μικρή και κλειστή κοινωνία και αν συνέβαινε κάτι θα είχε μαθευτεί , διερωτώμαι αν θα πρέπει να επέρχεται κάποιο ατύχημα , όπως στο λούνα-πάρκ στην Αργυρούπολη , να ασχολούνται όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και εκ των πραγμάτων να αναγκάζεται να παρεμβαίνει ο αρμόδιος Υπουργός ή θα πρέπει να εντοπιστούν καιεξαλειφθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες που καθυστερούν ή μάλλον … δένουν τα χέρια στις αρμόδιες υπηρεσίες για να λειτουργούμε σωστά χωρίς τις παρεμβάσεις προσώπων σε ανώτερο επίπεδο. Βέβαιος για τις δικές σας ενέργειες
 
με εκτίμηση ο ενεργός πολίτης

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ-ΑΜΦΙΣΣΑΣ Η ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή