Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΓΑΛΑΞΙΔΙ... ΑΠΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΑΡΜΑΤΑΚΗ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕ​Σ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΜΑ

Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
Γαλαξίδι 6 Ιουνίου 2014
Ευστ. Μαρματάκη Προς την
θέση Κεραμού Δ.Ε. Γαλαξιδίου
Τ.Κ. 33052 κ. Μ.Τασιού-Γουργουρή
ΘΕΜΑ. Ανάπλαση οδού ΜΑΜΑ
Κυρία Αντιδήμαρχε ,σε συνέχεια σχετικής αλληλογραφίας που είχα τόσο με σας όσο και με το Γ.Γραμματέα του Δήμου Δελφών κ. Τζαβάρα προέκυψαν τα παρακάτω.
Για την εκτέλεση του έργου από το Δήμο πρέπει να προηγηθούν οι εργασίες εκ μέρους της ΔΕΗ.
Προϋπόθεση όμως αυτού είναι η μετά την καταβολή εκ μέρους του Δήμου του ποσού που έχει υποδείξει η ΔΕΗ , η υπογραφή της σχετικής συμβάσεως με την τελευταία.
 
Στην ομιλία σας κ.Αντιδήμαρχε που έγινε στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Γαλαξιδιωτών στον Πειραιά και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα το Γαλαξίδι – Ιανουάριος 2014 - , αναφέρεστε ότι με δαπάνη των ΑΠΕ ,πληρώθηκε η ΔΕΗ με το ποσό των 27.000 € .
Ο κ. Γ.Γραμματέας με το έγγραφό του 4824/ 17.2.2014 μου γνώρισε ότι εντός των προσεχών ημερών θα κατατεθεί στη ΔΕΗ το ποσό των27.661,15 € !!!
 
Χωρίς να εστιαστώ στις διαφορετικές δηλώσεις μέσα σε ένα μήνα , ως προς το χρόνο καταβολής του ποσού , κι επειδή οι εργασίες εκ μέρους της ΔΕΗ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη αν και τα χρήματα είναι διαθέσιμα όπως με διαβεβαίωσε η Δ/νση Οικον. Υπηρεσιών-έγγραφο αριθ. 7588/10.4.2014 - , διερωτώμαι , μαζί με τους περισσότερους Γαλαξιδιώτες , αν έχει υπογραφεί η σύμβαση με τη ΔΕΗ .
 
Ύστερα από τα παραπάνω παρακαλώ να μου γνωρίσετε την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τη ΔΕΗ.
Κοιν. - Γ.Γραμματέα
- Δ/νση Οικον. Υπηρεσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου