Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΓΑΛΑΞΙΔΙ… Ευστάθιος Μαρματάκης προς συνδημότες


Προς τους συνδημότες της Δ.Ε. Γαλαξιδίου 31.5.2014
Αγαπητοί συμπατριώτες για να τηρήσω ήπιο το προεκλογικό κλίμα ώστε ο κόσμος να αποφάσιζε και ψήφιζε εκείνο το άτομο που θα ήταν πιο άξιο για τον τόπο μας (από απόψεως ήθους , ικανότητας ,δυνατότητας και αποτελεσματικότητας ) και συγχρόνως να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου δε σας γνώρισα τα παρακάτω.
Α)Στοιχεία για ύδρευση ,αποχέτευση και καθαρ/τα
α) έγγραφό μου με αριθ.πρωτ.11156/ 19.4.2013 προς την Αντ/ρχο κ. Μ. Τασιού –Γουργουρή με κοινοποίηση στον Αντ/ρχο κ. Στ.Μαντζώρο και τη Δ/νση Τεχν. Υπηρεσιών
β) έγγραφό μου υπομνηστικό με αρ. πρωτ. 18904/ 28.6.2013 προς τους ίδιους αποδέκτες
Β)Δωρεά μέρος αγροτ/χίων μου στη θέση Λουτσινά
α) έγγραφό μου από 19.5.2011 για ανάδειξη χώρου πολιτισμικής κληρονομιάς (αξιοσημείωτη η προσπάθεια του τοπικού συμβούλου Σπ. Μπαρλιακού )
β) έγγραφό μου από 5.9.2012προς το Δήμο Δελφών με κοινοποίηση στους Αντιδημάρχους κ.κ. Β. Καραγιάννη και Στ. Μαντζώρο για προστασία του περιβάλλοντος χώρου του Γαλαξιδίου από πυρκαγιά ( πευκοδάσος )
Γ) Κονδύλια με έσοδα από τις ΑΠΕ
α) έγγραφό μου από 12.3.2014 προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με κοιν/ση προς τον κ.Δήμαρχο , Γ.Γραμματέα , Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών , Νομική Υπηρεσία και την Αντιδήμαρχο κ.Μ.Τασιού-Γουργουρή.
Σημειώνω ότι με αριθ. πρωτ. 7588/10.4.2014 η Δ/νση Οικ/κών Υπηρεσιών μου γνώριζε ότι σήμερα το υπόλοιπο των χρημάτων μεταξύ των εισπραχθέντων και των όσων έχουν διατεθεί για έργα είναι στο ταμείο.
Καμία όμως απάντηση ή ενημέρωση δεν έλαβα για τη διαδρομή των χρημάτων όλα αυτά τα χρόνια , από το τέλος του 2011 , καθώς και για τη θέση του Δήμου Δελφών στη δικαστική διαμάχη μεταξύ ιδιώτη –ενάγοντος και δημοσίου εναγομένου στη θέση ΤΣΙΤΟΜΗ που είναι οι ανεμογεννήτριες και έχει έσοδα η Κ. Γαλαξιδίου .
Μάλιστα αν και επεσήμανα για το επικείμενο Δικαστήριο ( Μάιο ) ο Δήμος μερίμνησε και δεν παραστάθηκε υπέρ του εναγομένου και οι του ενάγοντος,για αναβολή της υπόθεσης στις αρχές Σεπτεμβρίου , πανηγύριζαν !!!
Σημειώνεται ότι μπορεί να συνεκτιμηθεί και αξιοποιηθεί απόφαση δικαστηρίου της δεκαετίας του 80 υπέρ των βοσκών και σε βάρος του σημερινού ενάγοντος !!!
Δ) Βιολογικός καθαρισμός αποβλήτων στο Γαλαξίδι α) έγγραφό μου από 5.3.2014 προς το Δήμο Δελφών και τη Δ.Ε. Γαλαξιδίου με κοιν. προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ,Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , Διεύθυνση Περιβάλλοντος της ίδιας Περιφέρειας και το Γραφείο του κ.Δημάρχου .
β) υπομνηστικά έγγραφά μου προς την Περιφέρεια
Στερεάς Ελλάδας Δ/νση Περ/ντος 26.3.2014 , 30.4.2014 και με αρ. συστημένουRE903777218 GR 26.5.2014.
Το τελευταίο έγγραφο κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Ε.Υ.Ε.Π ( Ειδική Υπ/σία Επιθε-ωρητών Περ/ντος )με αρ. συστημένου RE903777235GR
Αγαπητοί συμπατριώτες για όλα τα παραπάνω δεν έλαβα απάντηση όπως όφειλαν να δώσουν οι αρμόδιοι προς οποιοδήποτε πολίτη δεικνύοντας αφ ενός την απαξιωτική συμπεριφορά των οργάνων της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου μας προς όλους μας και αφ ετέρου την έλλειψη ενδιαφέροντος επίλυσης των προβλημάτων και προάσπισης των δικαιωμάτων της Δ.Ε. Γαλαξιδίου αφού δεν προέβησαν σε οφειλόμενες ενέργειες. Η συμπεριφορά τους τυχαία ; γι αυτό κι η απόρριψη τους δεν πρέπει να θεωρηθεί συγκυριακή .
Ο ενεργός πολίτης Ευστάθιος Μαρματάκης

 

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ Η ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΔΙΟΤΙ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΤΥΧΑΙΑ" ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή