Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ… Να κόψουν το κεφάλι τους για να μείνει ανοιχτό


Δεν ξέρω ποιος φταίει και τι φταίει. Εκείνο που ξέρω είναι ότι όλοι τους πρέπει κυριολεκτικά να κόψουν το κεφάλι τους, να πάνε παντού, να διεκδικήσουν ακόμη και δυναμικά αν χρειαστεί προκειμένου να μην κλείσει το γηροκομείο. Και όταν λέμε να μην κλείσει δεν εννοούμε απλά να πάρει μια παράταση ζωής τώρα που είναι εκλογές και ενδεχομένως να δώσουν αλλά να υπάρξει μόνιμη λύση.
Και ως τέτοια μόνο μια είναι: Να υιοθετήσουν την πρόταση των συνταξιούχων του ΙΚΑ Φωκίδας και να απαιτήσουν να γίνει ΚΡΑΤΙΚΟ και το κράτος να εξασφαλίσει τη μισθοδοσία των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι να συγκαλέσουν σύσκεψη
Για να γίνει όμως αυτό δεν χρειάζονται ούτε κούφια λόγια και πομπώδεις εκφράσεις, ούτε ανεδαφικές προτάσεις που γίνονται από κάποιες παρατάξεις μόνο και μόνο για εκλογικό όφελος,
Εδώ χρειάζεται οργάνωση και κοινή προσπάθεια όλων των φορέων που εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας της Άμφισσας που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την αφορά. Για αυτό σε πρώτη φάση καλό θα ήταν οι εργαζόμενοι του γηροκομείου να καλέσουν όλους τους φορείς σε μια κοινή σύσκεψη και εκεί να παρθούν όλες οι αποφάσεις.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου