Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Κώστα Σκανδαλίδης: “Να σταματήσει η συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και να πάμε σε εκλογές”

Σκανδαλίδης: Να μπει τέλος στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ *Να πάμε σε εκλογές
Συνέντευξη του Κ. Σκανδαλίδη που δείχνει το ρευστό κλίμα που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ.

Την ανάγκη για μία κυβέρνηση εκτός της λογικής του Μνημονίου για την χώρα εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει πως θα πρέπει να τερματιστεί η συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.
Ο Κώστα Σκανδαλίδης σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην Ελευθεροτυπία, απαντά στην ερώτηση εάν θα παραμείνει στην κυβέρνηση λέγοντας: «Όχι βέβαια! Η γνώμη μου είναι ότι η συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ οφείλει να τερματιστεί οριστικά με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Η χώρα χρειάζεται πλέον μια προοδευτική διακυβέρνηση, έξω από τη λογική του μνημονίου».
Στην ερώτηση «Τι θα κάνουμε; Θα στείλουμε τον Τσίπρα να διαπραγματευθεί;», ο Κώστας Σκανδαλίδης απαντά: «Αυτό μου προκαλεί μια ανησυχία. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και φοβάμαι ότι πάει στα τυφλά. Άλλα λένε οι οικονομολόγοι του, άλλα οι βουλευτές του, άλλα οι συνιστώσες του. Εάν οι Γερμανοί αρνηθούν το κούρεμα και τις προτάσεις του; Δεν μας έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει. Αυτό θα προκαλέσει μεγάλη οικονομική ανασφάλεια στο εσωτερικό. Ελπίζω να ξεκαθαρίσουν εγκαίρως το τοπίο».

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ [ονομα και πραμα] ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΝΔΡΕΑ ? ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΣΗΜΙΤΗ ? η ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΤΖΕΦΡΥ? ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ??? ΡΕ ΓΙΑ ΜΠΙΤ ΧΟΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ? ΑΝΤΕ ΒΓΗΚΕΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ??? ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !! ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ! η ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ [αφου τα εχει κονομησει] ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! η ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ! ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ! ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΠΛΙΖΕΙ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΧΡΙΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΙΖΑ !!! κ.λ.π. ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ??? ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ , ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΕ ΕΨΑΞΕ ? Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ? ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή