Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ποινική ευθύνη του κου Ιωάννη Μπούγα π. Βουλευτή Φωκίδας και Υφυπουργού Ανάπτυξης, αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων για ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο ζητά η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

papandreou-mpirmpili-660_0

ΣTO ΣΚΑΜΝΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ

ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Ποινικές ευθύνες της τέως υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη,των τέως υφυπουργών Ανάπτυξης Σταύρου Καλαφάτη, Ιωάννη Μπούγα, Αναστάσιου Νεράτζη,του σημερινού υφυπουργού ΠΕΚΑ Ασημάκη Παπαγεωργίου και του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης και σημερινού βουλευτή Κωνσταντίνου Μουσουρέλη, για ματαίωση επένδυσης, σύμφωνα με την δικογραφία, άνω των 40εκατομμυρίων ευρώ για εξόρυξη ζεολίθου στην περιοχή του Έβρου θα αναζητήσει η Βουλή. Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή μετά από προκαταρκτική έρευνα που διενήργησε η Εισαγγελία Ορεστιάδας (η επίμαχη δικογραφία έχει διαβιβαστεί και στους Εισαγγελέας διαφθοράς). Κατά των πολιτικών προσώπων υποβλήθηκε μήνυση από εκπρόσωπο της εταιρείας Ν.Αλεξανδρίδης και Σία στην οποία τους καταλόγιζε ευθύνες γιατί ματαιώθηκε επένδυση για απευθείας ανάθεση του έργου εξόρυξης ζεολίθου, σε έκταση 161 στρεμμάτων στην περιοχή Πετρωτά του Έβρου. Οι ενέργειες αυτές φέρονται να είχαν ως συνέπεια να προκληθεί ζημιά στην επίμαχη εταιρεία, αλλά και στο Ελληνικό Δημόσιο.
Όπως ισχυρίζονται η ζημία προκλήθηκε από τη ματαίωση επένδυσης 40 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που θα είχε οφέλη, τόσο για την περιοχή του Έβρου, αφού θα προσέφερε απασχόληση σε τουλάχιστον 100 άτομα, όσο και στο Δημόσιο, το οποίο δεν θα εισήγαγε ζεόλιθο από τη Βουλγαρία και τη Τουρκία.
www.makeleio.gr/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:


8 σχόλια:

  1. Χρυσαυγίτικο σάιτ ΜΑΚΕΛΕΙΟ-Στέφανος Χίος ...

    Εθνική Προδοσία. Ε ηρέμησε.
    Το ορυχείο στον Έβρο έγινε εθνική υπόθεση ενώ το ορυχείο και εργοστάσιο στις Σκουριές είναι αποικία ξένων.
    Ο Χίος έχει μπερδέψει τα μπούτια του με τη μανία να διψάει για κρεμάλες και Γουδί.

    Βγάζεις άκρη με χρυσαυγίτες; Δεν μιλάω καλύτερα με τη γάτα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΖΕΦΡΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ "ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ" ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
    161 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αποικίες πλέον δεν καθορίζονται από τα στρέμματα αλλά από το τι βγάζουν από αυτά. Και οι Σκουριές είναι καθαρά αποικία ξένων που υπόσχεται λίγο ψωμάκι στους ντόπιους για να πάρουν αυτοί τα μεγάλα κέρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως,στο γάμο του Τσοχατζόπουλου στη Γαλία,είδα στη τηλ. τον Μπούγα με την Αμαλία! τι ωραία παρέα~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3:49

    Εκατοντάδες χιλιάδες στρεμματα; Κάντα μωρέ ένα εκατομμύριο, τσάμπα είναι.

    Άμα δεν είναι χρυσαυγίτης ο Στέφανος Χίος τότε εγώ είμαι ο Μιχαλολιάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:10

    Να υποθέσω ότι τα ίδια λες και για τις Ελληνικές τράπεζες στα Βαλκάνια, για τις Ελληνικές κατασκευαστικές στα Βαλκάνια και στη Βόρεια Αφρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι 10:22 το ίδιο είναι απλά εμείς δεν έχουμε και τόση δύναμη για να τους τα φάμε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή