Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΙΤΕΑ: Κοπή Βασιλόπιτα​ς από το Δίκτυο "Ακεσώ" και προβολή ταινίας "Ταξίδι στην χώρα των Λοκρών" την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου




Δίκτυο Συνεργαζόμενων Φορέων για την Υγεία Ν. Φωκίδας "Ακεσώ" diktyo.akeso@gmail.com

Το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Φορέων για την Υγεία "Ακεσώ" με χαρά σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 που θα πραγματοποιήσει στο Κυριακοπούλειο - Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό κέντρο Ιτέας στις 19:30, με την υποστήριξη και τη συνεργασία της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών.
Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας «Ταξίδι στη χώρα των Λοκρών»με την παρουσία της σκηνοθέτη Ίριδας Ζαχμανίδη και κατόπιν συζήτηση. Μέσα από την ταινία φαίνεται πόσο σημαντικό είναι ο λήπτης υπηρεσιών ψυχικής υγείας,να έχει λόγο, να έχει δικαιώματα και να συμμετέχει ενεργά στην διαχείριση της καθημερινότητάς του διεκδικώντας ό, τι είναι χρήσιμο γι’ αυτόν.
Παράλληλα θα γίνει μια προσπάθεια μέσα από την εκδήλωση αυτή να ξεκινήσει η δημιουργία μιας Τράπεζας Χρόνου, η οποία θα έχει ως στόχο την ενίσχυση των δεσμών αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών του Δήμου μας. Η δράση αυτή θα συμβάλλει ενδυναμώνοντας τον κοινωνικό ιστό της περιοχής μας και δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα από εμάς παρέχοντας την βοήθειά του να στηρίξει τον συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.
Σας περιμένουμε όλους!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου