Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ζητα τη συμμετοχή των πολιτών για την σωστή τουριστική στρατηγική του

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει στις 4 Οκτωβρίου και από το Δήμο Δελφών!

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

 

    
 
  

Αγαπητοί συμπολίτες & συμπολίτισσες 

 
Ο Δήμος Δελφών, επιδιώκοντας να υλοποιήσει σωστά την τουριστική του στρατηγική, ανοίγει τον φάκελο της συμμετοχής των πολιτών, την οποία θεωρεί πολύτιμη.

Στη παρούσα φάση στόχος μας είναι να καταγράψουμε και να αναδείξουμε τη τοπική ρουμελιώτικη κουζίνας μας και να συγκεντρώσουμε τους θρύλους-μύθους-και παραδόσεις του τόπου μας.

Χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια. Τις ιδιαίτερες γνώσεις, τις αφηγήσεις τις δεξιότητες σας. Να γίνετε πραγματικά το μέσο, να μας βοηθήσετε να αναδείξουμε καλύτερα και δημιουργικότερα τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σας προτρέπω να δείτε δημιουργικά και με ζεστή καρδιά αυτή μας την προσπάθεια. Αφορά και τον τόπο και το μέλλον μας. Και πιστέψτε μας αυτό προσπαθούμε να το χτίσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Μέχρι τις το τέλος Φεβρουαρίου περιμένουμε να συμπληρώσετε τις φόρμες που σας στέλνουμε. Ας δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας. Ας είναι μία ευκαιρία να ξανασυνεργαστούν όλες οι γενιές μεταξύ τους και να φέρουμε το παρελθόν και το παρόν πιο κοντά στο μέλλον. Μόνο θετική ενέργεια για όλους μπορεί να έχει μία τέτοια προσπάθεια. Εμείς πάντως θα φροντίσουμε να βγει το ομορφότερο δυνατό αποτέλεσμα και να αναδείξουμε όπως αρμόζει όλες τις πολύτιμες συμμετοχές σας με φαντασία και εκπλήξεις. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και προσμένουμε κάθε σας σκέψη και συμμετοχή.

με εκτίμηση,

Η αρμόδια για τον τουρισμό

Αντιδήμαρχος Δελφών

Μάρω Τασιού-Γουργουρή

Τηλ. 22653- 51210


3 σχόλια:

  1. Πρωτα ψηφιζεται [Φεβρουαριος του 2013 νομιζω] οτι το μεγαλλυτερο λιμανι του Δημου αλλα και του Νομου να γινει για οποιοδηποτε φορτιο εκτοπιζοντας τον τουρισμο [εντολες ανωθεν] και τωρα ζητατε την συμβολη των πολιτων για τον τουρισμο !!!! Τι να πει κανεις , εκτος του οτι μας δουλευεται παραμονες εκλογων !!!! Βεβαια το λιμανι της Ιτεας δεν ειναι ο μονος τουριστικος προορισμος , αλλα τοσα χρονια δεν το εκμεταλευτηκατε ! Δεν του δωσατε την προσοχη που επρεπε για να ερχονται περισσοτερα πλοια με περισσοτερους τουριστες με αποτελεσμα δυο κρουαζιερες να πανε Κορινθο ! Αυτα δημιουργουν οι εντολες ανωθεν !!!! Τωρα παραμονες εκλογων για ψηφαλακια σας ηρθε η ορεξη για τον τουρισμο ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας προτρέπω να δείτε δημιουργικά και με ζεστή καρδιά αυτή μας την προσπάθεια. Αφορά και τον τόπο και το μέλλον μας. Και πιστέψτε μας... ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ( ΑΝ ΕΧΕΤΕ)ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουρισμός είπατε; Χμμμ... να μια καλή ευκαιρία να μας πείτε επιτέλους ΠΟΣΑ χρήματα δαπανήθηκαν για τουρισιτκή προβολή και τα συναφή, από Νομαρχία και Δήμο τα τελευταία 10 χρόνια... Και επισης, αν έγινε καμία αξιολόγηση όλων αυτών των προγραμμάτων προώθησης, διαφήμισης κλπ... Υπήρχαν αποτελέσματα και ποια; Αξιζαν αυτά τα όποια αποτελέσματα, τα λεφτά που ξοδεύτηκαν ή μπήκαμε μέσα; Πέρισυ έγιναν και κάτι σεμινάρια μαάντζμεντ και μάρκετινγκ... πόσο κόστισαν και ποια αποτλέσματα είχαν; "Κερδίσαμε" κατι ή τζάμπα πήγαν και εκεί τα λεφτά;... Εκτός αν πίσω από την λεγόμενη "τουρισιτκή προβολή" κρύβονταν η προβολή κάποιων "ειδικών" ατόμων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή