Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Προετοιμασίες για την Έκθεση στην Ιτέα και την Γιορτή Αγοράς από το Επιμελητήριο


Πενταμελής επιτροπές ορίστηκαν από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φωκίδας, προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της καθιερωμένης έκθεσης στην Ιτέας αλλά και στις «Γιορτές Αγοράς» σε Άμφισσα, Ιτέα και Γαλαξίδι.
 Σε ότι αφορά την έκθεση ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Γαζής, επεσήμανε πως πρέπει το Επιμελητήριο φέτος να παλέψει ώστε να γίνει η έκθεση, τονίζοντας πως δίνει ζωή τόσο στην Ιτέα, όσο και στις γύρω περιοχές. Ο ίδιος ανέφερε πως θα βοηθηθούν με κάθε τρόπο οι συμμετοχές των μελών του Επιμελητηρίου, προκειμένου να υπάρξουν τα ανάλογα οφέλη στους επαγγελματίες.
Ένα αρκετά πικρό σχόλιο όμως, έκανε η κ. Βούλα Θεοδωράκη η οποία επεσήμανε πως η τελευταία έκθεση κατάντησε παζάρι με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες της Ιτέας όχι μόνο να μην ωφεληθούν αλλά να χαντακωθούν. 
Ο κ. Γαζής από την πλευρά του ανέφερε πως φέτος ένας από τους ρόλους της επιτροπής θα είναι και αυτός, προτείνοντας ως πρώτο μέλος την κ. Θεοδωράκη η οποία αποδέχθηκε την πρόταση.
Συγκεκριμένα την επιτροπή της έκθεσης απαρτίζουν οι κ.κ. Θεοδωροπούλου, Φασούλη, Αυγερινός, Δημητρίου και Γαζής. Στην επιτροπή για την Γιορτή Αγοράς ορίστηκαν οι κ.κ. Θεοδωράκη, Φασούλη, Ιακωβοπούλου, Αυγερινός και Πολυζώης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου