Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ας μην ξεχνάμε την πολιτική του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ


Επειδή όμως δεν είναι μόνο τα αυτοδιοικητικά που απασχολούν τους πολίτες αυτού του τόπου καλό θα είναι να μην ξεχάσουμε ότι από το νέο έτος , που ξεκινάει αύριο, σταματούν οι όποιες φοροαπαλλαγές για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών και επιπλέον μπαίνουν νέοι, σκληροί, ανάλγητοι και με διάθεση ταξικής εκδίκησης φόροι την ίδια στιγμή που η νόμιμη ή παράνομη φοροδιαφυγή των ανθρώπων του πλούτου μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.
Σε αυτήν την πολιτική φυσικά συνέβαλε τα μέγιστα και η βουλευτής Φωκίδας κα Ασπασία Μανδρέκα με την ακατανόητη πολιτική της του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, χωρίς μάλιστα να παίρνει ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ, παρά τις κοινοβουλευτικές της ερωτήσεις , λές και είναι βουλευτής αντιπολίτευσης.
Μονόδρομος για ποιόν;;
Βέβαια η ίδια , όπως και ο κάθε βουλευτής, την ίδια στιγμή αμείβεται με 6-7000 ευρώ μηνιαίως για να διαλαλεί ότι αυτή η πολιτική είναι μονόδρομος. Πρέπει όμως να ρωτήσει κάποιος στην κα Μανδρέκα. Μονόδρομος ΝΑΙ. Αλλά για ποιόν;
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. 6000-7000€ είναι τα βασικά, υπάρχουν κι οι επιτροπές και τα λεφτά γίνονται ακόμη περισσότερα, οπότε δεν λες ΟΧΙ απλά πείθεις τους ψηφοφόρους σου ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, ΠΑΣΟΚ κι αριστερή αντιπολίτευση κι ότι τα μέτρα εξαθλίωσης και ξεπουλήματος είναι μονόδρομος για τη δήθεν σωτηρία.Κι ο χορός της διαφθοράς και της μίζας καλά κρατεί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή