Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ: 2.600.000 ευρω έχει στο ταμείο!

Μοναδικό στη χώρα είναι το τεράστιο ταμειακό υπόλοιπο που παρουσιάζει κάθε χρόνο ο δεύτερος δήμος του νομού, που αν και μικρότερος αποδεικνύεται «γίγαντας» στα οικονομικά σε ολόκληρη τη Στερεά.

Τα νούμερα για μια ακόμη φορά μίλησαν στο δήμο Δωρίδας και είναι αποστομωτικά και σαφώς εντυπωσιακά. Το ταμείο παραμένει γεμάτο, παρά τη μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων και διατηρείται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, παρότι πληρώθηκαν σχεδόν όλες οι υποχρεώσεις του δήμου. Με 2.600.000 ευρώ στην άκρη για μια «δύσκολη ώρα» η Δωρίδα έχει καταφέρει να είναι δήμος οικονομικό πρότυπο μέσα στην καρδιά της κρίσης και να απορούν όλοι οι δήμοι της χώρας με τη μικρή ορεινή μας περιοχή. Άλλωστε ακόμη και ο ορκωτός παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει άλλος δήμος με τόσο μεγάλο ταμειακό πλεόνασμα. Σίγουρα πάντως είναι αξιοζήλευτός ο δήμος αυτός ανάμεσα σε όλους τους δήμους της Στερεάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ κ.λ.π. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !! ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή