Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτο θράσος: Αμετακίνητο για το πετρέλαιο θέρμανσης το υπουργικό τρίο Στούτζες της αιθαλομίχλης

Πριν από λίγα λεπτά τελείωσε η διάρκειας μερικών λεπτών (είναι και αργία σήμερα, μην τη χαλαλίσουν οι άνθρωποι) έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για την αιθαλομιχλη, με τη συμμετοχή των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Περιβάλλοντος.
 
Ο Στουρνάρας δήλωσε πως δεν μπορεί να μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα, για να μην ενισχυθεί το λαθρεμπόριο στο πετρέλαιο, ωστόσο άφησε «παράθυρο» (ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠ'ΤΟ "ΠΑΡΑΘΥΡΟ" ΜΗΝ...ΜΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΨΥΞΗ) για διορθωτικές κινήσεις με χρήση του πρωτογενούς πλεονάσματος. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να κάνει χρήση του επιδόματος θέρμανσης
 
Ο Μανιάτης τόνισε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης (ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) και κάλεσε τον κόσμο να στραφεί στην καθαρή ενέργεια. Σημείωσε πως 2.000.000 Έλληνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δωρεάν παροχή ρεύματος τις ημέρες που είναι έντονο το φαινόμενο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
 
Από την πλευρά του, ο Άδωνις χαρακτήρισε το μέτρο της εξίσωσης φόρων στα καύσιμα απόλυτα επιτυχημένο (ΕΙΠΑΜΕ, Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ), λέγοντας πως όσοι ζητούν μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα ευνοούν τους λαθρεμπόρους πετρελαίου. Τόνισε επίσης πως θα παρέχεται δωρεάν ρεύμα ακόμα και τις μέρες που θα υπάρχει πρόβλεψη για αιθαλομίχλη, μπερδεύοντας προφανώς την εορτή των Χριστουγέννων με τις Απόκριες (ούτως ή άλλως, στην αρχαιολατρική "Ελληνική Αγωγή" μάλλον δεν αναγνωρίζεται καν η σημερινή χριστιανική εορτή).
 
 

1 σχόλιο:

  1. τρεις πανηβλακες που εχουν εντολη να εξολοθρευσουν τους Ελληνες.ο βλακας δεν ρωταει ποτε αν ειναι σωστο.αφου ετσι του ειπαν αυτοι που του εδωσαν εξουσια ετσι ειναι,αλλιως θα χασει την εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή