Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αστέρας Ιτέας για μπαράζ

Με το ευρύ 5-1 κέρδισε και τον Αμφισσαϊκό ο Αστέρας Ιτέας.
 
Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι τελικά ο αγώνας τις Ιτέας μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Αμφισσαϊκού. Ο Αστέρας δικαιλόγησε πλήρως τον τίτλο του φαβορί για την πρώτη θέση και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αμφισσαϊκό. Και μόνο το τελικό 5-1 δείχνει την διαφορά των δύο ομάδων. Σε έναν αγώνα που εκτός του Αμφισσαϊκου, και άλλες ομάδες (Γλυφάδα, Δωριείς, Κρισσαίος) περίμεναν το στραβοπάτηνα του Αστέρα, η ομάδα της Ιτέας έδειξε χαρακτήρα, διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων πόντων από την δεύτερη θέση μαζί με το αήττητο και μπορεί να σκέφτεται από τώρα τα μπαράζ.

Στους άλλους αγώνες του Σαββάτου κέρδισαν τα φαβορί. Ο Απόλλωνας, αν και πιό δύσκολα από ότι αναμενόταν, υπέταξε τον Διαγόρα Πολυδρόσου στα Μαλάματα σε ένα χορταστικό παιχνίδι που τελείωσε με σκορ 3-2. Στην Δεσφίνα ο τοπικός Ησαϊας δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι απέναντι στην πολύ δυνατή Γλυφάδα και ηττήθηκε με σκορ 0-2. Η Γλυφάδα άλλωστε ήταν η ομάδα που ήθελε πιό πολύ την νίκη για να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Απόλλων Ευπαλίου - Διαγόρας Πολυδρόσου3-2
Αστέρας Ιτέας - Αμφισσαϊκός5-1
Ησαΐας Δεσφίνας - Ένωση Γλυφάδας0-2
Στην Β΄ κατηγορία το Σάββατο έγινε ο αγώνας μεταξύ Ανδρούτσου και Δωρικού στην Γραβιά. Το τελικό 1-1 σίγουρα δεν είναι καλό για την ομάδα της Γραβιάς που δεν μπόρεσε να πλησιάσει στην κορυφή.

http://amfissaface.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου