Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε το νέο όχημα του Μιχάλη Λιάπη.

Σας παρουσιάζουμε κατά αποκλειστικότητα το νέο όχημα που επέλεξε για τις μετακινήσεις του ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Μεταφορών κος Μιχάλης Λιάπης.

Μιας και χθες τον “τσίμπησαν” να οδηγεί με μίση ντουζίνα παραβάσεις, αποφάσισε να είναι πιο διακριτικός και νόμιμος. Μεγάλη η καζούρα και το φυσά και δεν κρυώνει! Θυμήθηκε λοιπόν, το περιβόητο “σεμνά και ταπεινά” που έλεγε ο ξάδελφος του Κώστας Καραμανλής και μας εξέπληξε με τη νέα του αγορά για τις μετακινήσεις του.
Όπως βλέπετε διαθέτει τετρακίνητη με ανεξάρτητη ανάρτηση φυσικά, δερμάτινο κάθισμα, αεροπορικού τύπου τιμόνι και οι σπάνιες αλλαγές ελαστικών είναι άλλη μια καινοτομία του οχήματος.
Ατού η μεγάλη του οικονομία   σε όλους τους τομείς!  Βοσκά ελεύθερα με μηδενικό κόστος, δεν χρειάζεται αλλαγή λαδιών, μπουζί, τακάκια κλπ, δεν έχει τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα και δεν περνά ποτέ ΚΤΕΟ! Δεν πληρώνει φόρο πολυτελείας και είναι οικολογικό! Φυσικά δεν είναι απαραίτητη και η άδεια οδήγησης.
Η ευελιξία είναι άλλο ένα προσόν του οχήματος, διότι μπορεί να ξεφεύγει εύκολα τόσο στα στενά του Κολωνακίου όσο και στις εξοχές της Αν. Αττικής,  εκμεταλλευόμενο τα κατσάβραχα, εκεί όπου δεν τολμούν ακόμα και τα τζιπ της αστυνομίας.
Μειονέκτημα είναι πως διαθέτει μόνο ένα κάθισμα αλλά, αυτό δίνει την αίσθηση στον οδηγό πως πιλοτάρει μονοθέσιο της Formula 1.
Τέλος ο κατασκευαστής δεν έχει διευκρινίσει την ασφάλεια του οδηγού εάν το όχημα δεν είναι ικανοποιημένο με τον αναβατή του και για τον κατεβάσει θα κάνει σούζα! Σοβαρό ερώτημα, ειδικά, εάν ο οδηγός είναι κελεπούρι!
Ίσως λυθεί το πρόβλημα στο νέο μοντέλο.
Καμαρώστε τον!
 

 

 

1 σχόλιο:

  1. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ! ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή