Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Παραλίγο φονικό στο Λιδορίκι επειδή …σμίξανε τα κοπάδια δύο κτηνοτρόφων

Φαίνεται να είχαν διαφορές από πέρυσι

Για ασήμαντη αφορμή παραλίγο να θρηνήσουμε θύμα σήμερα το απόγευμα στο Λιδορίκι.
Το περιστατικό συνέβη μεταξύ 4:30 και 5:00 το απόγευμα όταν δύο κτηνοτρόφοι τσακώθηκαν μεταξύ τους επειδή …..σμίξανε τα ζωντανά τους σε βοσκότοπο που όμως , σύμφωνα με πληροφορίες,  δεν ανήκει σε κανέναν από τους δύο .
Τότε ο ένας εκ των δύο όπλισε την καραμπίνα του και σημάδεψε τον αντίζηλο του με αποτέλεσμα κάποια σκάγια να τον βρουν στο χέρι και κάποια άλλα στην πλάτη χωρίς να τον τραυματίσουν σοβαρά  και χωρίς να διακομιστεί στο νοσοκομείο ενώ ο δράστης αργά το απόγευμα παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές που ήδη διενεργούν προανάκριση.
Ωστόσο , σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές, θύτης και θύμα είχαν διαφορές από παλιά καθώς ο θύτης κατηγορούσε το θύμα ότι πριν από ένα χρόνο φώλιασε κάποια σκυλιά του με αποτέλεσμα να πεθάνουν.
Έκτοτε οι δύο κτηνοτρόφοι φαίνεται να έχουν κρατήσει αυτήν την ιδιότυπη βεντέτα με αποτέλεσμα σήμερα να γίνει το παραλίγο μοιραίο.
Στο σημείο αυτό αξίζει να ειπωθεί ότι διάφοροι κτηνοτρόφοι στο Λιδορίκι τσακώνονται μεταξύ τους επειδή κάποιοι από αυτούς ηθελημένα αφήνουν τα ζωντανά τους ελευθέρα να περιφέρονται ακόμη και μέσα στην έδρα του δήμου Δωρίδας, κάτι που ανάγκασε τη δημοτική αρχή να ψηφίσει κανονισμό αλλά όπως μαρτυρούν κάτοικοι  της περιοχής ουδέποτε εφαρμόστηκε με αυστηρότητα όπως θα έπρεπε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου