Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Δελφοί - Βωξιτης. Τι συμβαίνει στην Καμιώτισσα; Τι συμβαίνει στο Δήμο Δελφών;

Φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης μας δείχνει ότι μετά από  πολλά χρόνια που γινόντουσαν αποθέσεις βωξίτη στον κολπίσκο Καμιώτισσα από την S&B, έβαλαν ταμπέλα με επισήμανση για είσοδο έξοδο βαρέων οχημάτων και φώς που αναβοσβήνει. Αυτό φυσικά είναι σωστό και έπρεπε να γίνει από την αρχή όπως και πολλά άλλα πράγματα που όμως ποτέ δεν έκανε η S&B δείχνοντας την πραγματική  της κοινωνική ευθύνη και τον σεβασμό της προς την κοινωνία της Ιτέας και συνολικά του Δήμου Δελφών.
 
Δεν γνωρίζουμε γιατί αυτό έγινε τώρα και όχι πριν από  χρόνια, ο προβληματισμός όμως ανασκαλεύει πολύ επίκαιρες αλήθειες. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) κατά την γνωστή έγκριση της  ΜΠΕ για το σύνολο των εγκαταστάσεων της S&B απαγόρευσε την συνέχιση της χρήσης της Καμιώτισσας για απόθεση μεταλλεύματος εξαιτίας των αρχαιολογικών ευρημάτων που εντοπίστηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση.  Δεδομένου ότι τα ευρήματα αυτά δεν πρόκειται να μεταναστεύσουν (όπως βολεύει με τους ανθρώπους όταν περισσεύουν)  οι εργασίες που εκτελούνται θα πρέπει να είναι μόνο απομάκρυνση και όχι απόθεση βωξίτη.
Μπορεί η ταμπέλα να έχει σχέση με κάποια επίσκεψη «αρμοδίων» που θα έρθουν να διαπιστώσουν ότι όλα έχουν καλώς και δεν υπάρχει σκόνη ή πρόβλημα με ραδιενέργεια, δεν υπάρχει βωξίτης στη θάλασσα και δεν υπάρχει πρόβλημα με την θέα όπως έγινε με την  Ολομέλεια του ΚΑΣ. Τότε που οι «προστάτες» του Δελφικού Τοπίου από το Υπουργείου Πολιτισμού, που δεν τους άρεσε η απορριπτική απόφαση που είχε ήδη πάρει το ΚΑΣ για τις παράνομες εγκαταστάσεις της S&B στο Δελφικό Τοπίο,  έστειλαν την Ολομέλεια   σαν αρκούδα στο τσίρκο για να γεμίσει το ντέφι του αφεντικού. Τότε που  αφού τους πήγαν βόλτα στα κεντρικά γραφεία στο 51 δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τις εγκαταστάσεις, πιθανόν τους τάισαν κιόλας, γύρισαν πίσω στην Αθήνα και τα είχαν δει όλα καλά. Τότε που  ανήμερα της επίσκεψης  η S&B έπλυνε του δρόμους και κατάβρεχε συνεχώς για να μην υπάρχει σκόνη, φύτευε μέσα στην παγωνιά φυτά (που όλα ξεράθηκαν φυσικά) για δείξει την ευαισθησία της για το τοπίο, είχε εργαζόμενους καθαρούς με γιλέκα στο σημείο που τα φορτηγά αναγκάζονται καθημερινά να διανύουν παράνομα κάθετα την Ε.Ο. έχοντας προκαλέσει πολλά ατυχήματα ακόμα και με νεκρούς, και ότι άλλο μας έχει διαφύγει  http://karteria1.blogspot.gr/2012/01/blog-post_2729.html   Κάτι που δεν έκανε ποτέ πριν και φυσικά δεν ξανάκανε ποτέ μετά, ξεκινώντας από την επόμενη μέρα. Μία όμορφη εικόνα όπως ακριβώς αυτή των δικτατορικών καθεστώτων που κατά την επίσκεψη του «Υπεύθυνου» ανδρείκελου, όλοι οι νηστικοί εξαθλιωμένοι από το καθεστώς υποχρεούνται να κάνουν μπάνιο να βάλουν τα καλά τους και να κουνάνε χαρούμενα τα σημαιάκια. Ήταν τότε που οι ταπεινοί ιθαγενείς είχαν ειδοποιήσει το «μεγαλοπρεπές» ΚΑΣ ότι ο εξευτελισμός του με την έγκριση της ΜΠΕ στο Λαρνάκι θα ανοίξει την όρεξη στους διαπλεκόμενους να προσπαθήσουν να μετατρέψουν το Δελφικό Τοπίο σε μία ακόμα εξαθλιωμένη εξορυκτική περιοχή. Και μέσα σε ένα χρόνο αποδείχτηκε το μεγαλείο των ιθαγενών και το ΚΑΣ αναδείχτηκε περίτρανα στην  αρκούδα του τσίρκου  http://karteria1.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1967.html
Μια άλλη πιο άσχημη εκδοχή για την ταμπέλα στην Καμιώτισσα  είναι η εξής. Σε ανάρτηση παρέμβασης αναγνώστη στις 5-9-2013.όπου στο Λαρνάκι  μέσα στον Αύγουστο είχε δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα πάνω στην Ε.Ο. από φορτηγά που περίμεναν να ξεφορτώσουν μετάλλευμα είχαμε πει ότι θα ψάξουμε το τι γινόταν) http://karteria1.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9226.html . Αυτό λοιπόν που προσπάθησαν να κάνουν τότε (μάλλον εμπλέκονται και Δελφοί - Δίστομο και S&B) ήταν να «κόψουν» την μεταφορά βωξίτη με φορτηγά αυτοκίνητα από Ιτέα μέχρι το εργοστάσιο Αλουμινίου στα  Άσπρα Σπίτια και η μεταφορά να γίνεται μόνο με καράβια από το Λαρνάκι. Αυτό θα σήμαινε ότι από τους συνεργαζόμενους ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων   που μεταφέρουν επι δεκαετίες βωξίτη, οικογενειάρχες οι περισσότεροι, οι μισοί θα έμεναν ξαφνικά άνεργοι με χρεωμένα αυτοκίνητα κ.λ.π.. Επαγγελματίες μέχρι και τρίτης γενιάς στην ίδια δουλειά για τους οποίους μέχρι χθες καμάρωναν τα αφεντικά  θα καταστρέφονταν από την μία μέρα στην άλλη γιατί απλά περίσσεψαν. Δεν ήταν μακριά άλλωστε και η ιστορία με την προσπάθεια να πεταχτούν στο δρόμο οι μισοί φορτηγατζήδες της Δελφοί Δίστομο όταν επιχειρήθηκε να δοθεί μεγάλο μέρος της μεταφοράς στον Κο Παπαιωάννου Πανουργιά,  εργολάβο και των δύο εταιριών. Αυτό είχε συμβεί χρονικά   μετά την παραίτησή του από Περιφερειακός Σύμβουλος  όπου είχε διαπρέψει στο σκάνδαλο της έγκρισης της ΜΠΕ της S&B από την επιτροπή Περιβάλλοντος που ήταν μέλος. Τον Αύγουστο στο Λαρνάκι, κάποιοι είχαν πει ότι μπορεί η κίνηση να αποσκοπούσε στο να γίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μεταφορά βωξίτη με πλοία για να δημιουργηθούν παραπλανητικά στοιχεία που να δείχνουν ότι και καλά ο τζίρος των εγκαταστάσεων φόρτωσης είναι πολύ μεγάλος και να χρησιμοποιηθούν στο ΣτΕ όπου έχει γίνει η προσφυγή για την συνέχιση της λειτουργία των παράνομων εγκαταστάσεων όπως είναι. Τότε δεν ήταν γνωστό το Σχέδιο Διαχείρισης  Λιμένων 2013 -2018 και αυτό φάνηκε υπερβολικό. Σημασία έχει ότι  το εγχείρημα σταμάτησε για κάποιο λόγο. Εάν ο λόγος ήταν επειδή  δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί το μποτιλιάρισμα, τότε  η πινακίδα μπορεί να σημαίνει ότι σκέφτονται να μπαινοβγαίνουν τα φορτηγά από εκεί. Το ότι αφορά Εθνική Οδό και δεν υπάρχει κόμβος  δεν είναι κάτι που αφορά την S&B μιας και η Πολιτεία   υπηρετεί πιστά τα συμφέροντά της και δεν την έχει ενοχλήσει ούτε για τον κόμβο που δεν έχει στο ζυγιστήριο στο Λαρνάκι. Αυτές οι λεπτομέρειες αφορούν τους μικρούς, τα κορόιδα. Αυτό δυστυχώς θα σημαίνει δεκάδες  ιδιοκτήτες φορτηγών  άνεργοι ξαφνικά, χωρίς εντελώς καμία άλλη επιλογή στις χειρότερες συνθήκες της συνολικά  πτωχευμένης Ελλάδας.
Αυτή θα είναι μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη που δεν πρέπει όμως να μας εκπλήσσει. Μαζί με την απόλυση που ακούγεται ότι έγινε όσων Ελλήνων εργάζονταν στο πλοίο «Παρνασσός» και δεν δέχτηκαν τις νέες ατομικές συμβάσεις τώρα που το Πλοίο έβγαλε την Ελληνική σημαία (!), μαζί με το ότι το Ελληνικό φορτηγό πλοίο που έκανε τα τακτικά δρομολόγια αντικαταστάθηκε πριν κάποιους μήνες σύμφωνα με πληροφορίες με άλλο με ξένη σημαία και πλήρωμα αλλοδαπούς, μαζί με την συνεχή μείωση των μισθών των «παλιών» εργαζομένους στον βωξίτη και τους μισθούς πείνας κάτω των 600 € που δίνονται στους νεοπροσληφθέντες στις εργολαβίες, μαζί με το ότι ακόμα και όταν δεν βρίσκονται ντόπιοι για τους μισθούς πείνας έρχονται εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι από άλλες περιοχές που δουλεύουν για όσα νάνε,  όλα   δείχνουν το από καιρό προδιαγεγραμμένο  αδιέξοδο του σημερινού παραγωγικού μοντέλου του Δήμου Δελφών. Δυστυχώς, όπου υπάρχει ασύδοτη μεταλλεία σε όλο τον κόσμο, συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια. Μία κατάσταση που όσο γίνεται δεκτή η «μονοκαλλιέργεια» και η «παντοκρατορία»  της μεταλλείας στους Δελφούς θα πηγαίνει όλο και χειρότερα για όλους. Είτε δουλεύουν στο βωξίτη είτε όχι. Η επιλογή στην εργασία δεν είναι μόνο δικαίωμα όλων, είναι και η μόνη δύναμη  των ήδη εργαζομένων σε μία δουλειά, για να μην καταντήσουν  σκλάβοι όπως ευνοεί η εποχή. Και ο Δήμος Δελφών είναι από τις πιο προνομιούχες περιοχές της Ελλάδας για να έχει αυτή την κατάντια.

24 σχόλια:

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ [αν οχι ολοι] ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕ Ι.Χ. ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ κυριοι ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ [σαν να ησαστε απο αλλο πλανητη] ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΙΤΕΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΣΤΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ SHEL Κ.Λ.Π. Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ? ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Τ Ι Π Ο Τ Ε !!!!! ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ! ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ , ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ !!!!! ΠΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ [φερανε κι αλλο πλοιο ] ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ! ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Λ. ΗΡΩΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ , ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΙΤΙΩΤΕΣ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ. ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΚΟΠΟΥΛΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΤΥΧΑΙΡΟΙ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "τα φορτηγά αναγκάζονται καθημερινά να διανύουν παράνομα κάθετα την Ε.Ο. έχοντας προκαλέσει πολλά ατυχήματα ακόμα και με νεκρούς"

    Πόσα;
    Μου έρχεται ένα θανατηφόρο πριν χρόνια στην μεριά της Καμιώτισσας όμως, με έναν Ιτιώτη νέο και ένα φορτηγό όχι βωξίτη αλλά μεταφορών.

    Ότι δεν έχει ατυχήματα δεν σημαίνει ότι δεν είναι παράνομη και επικίνδυνη η έξοδος από την πλάστιγγα και το όλο χάλι εκεί. Για να μην ξεχνάμε αυτό ήταν ένα επιχείρημα του Φουσέκη. Ότι αφού δεν γίνονται ατυχήματα τι θέλετε τώρα, δεν είναι επικίνδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:50 εχεις ενα δικιο. ουτε εγω θυμαμαι στην Καμιώτισα θανατηφόρο στη πλάστιγκα όμως ναι και ηταν καθαρο εγκλημα που απλα οι διεφθαρμενοι το κουκούλωσαν. όπως και όλων αυτων που πεθαναν και πεθαίνουν μεσα στις γαλαρίες. ουτε ενα δικαστηριο δεν εχει γινει για τοσους θανάτους τόσα χρόνια. καλό έ. παντα φταίνε οι εργαζόμενοι. μα πάντα επι δεκαετίες δεκάδες νεκροί πάντα απο δικο τους λαθος. ας ειναι καλα το εργατικο κεντρο που παλευει για τα δικαιώματα των καταραμένων.

    σου εχει ξεφυγει ομως κατι πολύ σημαντικό στο τελευταιο που λες που τινάζει το σχόλιο στον αέρα και σε χρεώνει επάνοδο. για μπες στο http://www.youtube.com/watch?v=mWy0BpXnMPE και βαλε να ακουσεις στο 1:40 την ερώτηση και στο 2:33 την απάντηση. και μετά ξανακάνε σχόλιο να χαρακτηρίσεις αυτό που λέει. αν θές μπές και στο 5:01 και κανε και ενα σχολιο για τον δημακράτη αντρα και για το ποια συμφέροντα υπηρετεί κατα την γνώμη σου

    εσεις τα βγαλατε καποτε ρε καρτεριστες, ξαναβγαλτε τα να καταλαβουμε ποσο ζωα είμασταν τοσα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:15 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι τοση στενοχωρια?? ο γουρασ θα λυσει ολα τα προβληματα του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά ο αρθογράφος τι θέλει?
    Θέλει τα μεταλλεία ή όχι? Τώρα νοιαζεται για τους φορτηγατζήδες? Όταν θέλει να κλείσει τα μεταλλεία και να μείνουν άνεργοι 2.500 άτομα (S & B και ΑΛουμίνιο) δεν τον νιάζει? Προτάσεις υπάρχουν? Που ήταν ότα πριν 2 χρόνια συμππολίτης μας έφυγε με το φορτηγό και σκοτώθηκε στην στροφή του Αγιάνη. Που ήταν όταν φορτηγό στην παραλία που Αηγιάνη έφυγε και τράκαρε 20 αυτοκίνητα μόνο με υλικές ζημιές. Γιατί δεν έκλεισαν το δρόμο να απαγορεύσουν την κυκλοφορία ??
    Εννοείται ότι πρέπει να μπουν ταμπέλες, να γίνουν υπόγειες διαβάσεις, καταβρέχουν - καθαρίζουν το δρόμο και εκεί πρέπει να γίνει η προσπαθεια όλων μας . Εγώ είμαι 40 χρονών και πάντα θυμάμαι την κοκκινίλα γύρω από την Ιτέα το Δελφικό τοπίο έγινε πριν 20 χρόνια ?
    Τελικά να αναρωτηθούμε και να πάρουμε τις ευθύνες των πράξεών μας και των λόγων μας. Θέλουμε οι φορτηγατζήδες (20 - 30 οικογένειες) να είναι το τέλος ή να είναι η αρχή ενός οικονομικού μαρασμού του τόπου μας.

    Οσο για την προσπάθεια για να γίνει τουριστικός ο τόπος μας κλά γίνεται και έτσι πρέπει, αλλά όχι εις βάρος ΕΜΑΣ (είτε εργαζόμενοι στις δύο αυτές επιχειρήσεις είτε ως αγρότες που το δελφικό τοπίο έχει δημεύσει τις περιουσίες μας)




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:38, ωραιο και κατατοπιστικο βιντεο με γαλε. Παντα τετοια. τωρα αυτη η πινακιδα εισοδος-εξοδος σε εθνικη οδο, ειναι απολυτα παρανομη τοσο σαν εγκατασταση πινακιδας οσο και σαν καθεαυτη λειτουργια της επιχειρησης-βλ παρανομη κυκλοφοριακη συνδεση. που ειναι ο αρμοδιος μηχανικος που επιστατευει τον δρομο οεοοοο; να μπορω αραγες και εγω να βανω μια τετοια πινακιδα ναχω ειδοδο - εξοδο οχηματων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:38 Αυτό που λέω εγώ λέει ο Φουσέκης σαν επιχείρημα νομιμότητας.
    Ότι δεν έχει γίνει δυστύχημα στην πλάστιγγα οπότε καλά λειτουργεί και τι θέλετε τώρα.
    Και επαναλαμβάνω ότι επειδή δεν έχει γίνει θανατηφόρο δυστύχημα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει κόμβος καθότι είναι καραπαράνομη η έξοδος απο την πλάστιγγα. Για να αφήσουμε απ'έξω το χάλι των όλων εγκαταστάσεων με τις κορδέλες, κώνους μιας χρήσης και την ασφαλτόστρωση που έρχεται εδώ και 40 χρόνια.

    Όσο για τους ιδιοκτήτες φορτηγών, δεν θα ξεχάσω ένα δημοτικό συμβούλιο, πρέπει να ήταν πριν 2-3 χρόνια με ιδιοκτήτες φορτηγών και εργαζόμενους/διευθυντές που έλεγαν "θέλουν να μας φάνε τη δουλειά" όταν ένας πρώην δήμαρχος Ιτέας έλεγε ότι πρέπει να τηρούνται τα βασικά. Οι καρότσες καλυμένες, να μην βρωμίζουν το δρόμο, να μην τα παρκάρουν μπροστά σπίτια τους (δεν είναι αμάξια), η εταιρεία επιτέλους να ασφαλτοστρώσει το Λαρνάκι και και και ... Στο τέλος τον έβγαλαν εμπαθή κατά των φορτηγατζήδων και της εταιρείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ , ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ , ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΗΝ Λ. ΗΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η σταθμευση τετοιων οχηματων εντος της πόλεως ειναι απολυτα παρανομη. ειναι κ θεμα πολιτισμου (τι ειναι τουτο παλι)- και λοιπον θεσμων που πρεπει να επιτελουν οι εκλεγμενοι ωστε να μην "ξυπναει" ο κοσμος στις 4 ή 5 το πρωι αρον αρον απο τα σκουπιδιαρικα ή τα φορτηγα των ιδιωτων. Ο κομβος των μεταλειων ναι επρεπε να εχει υπαρξει απο χτες κιολας. ακου δεν εχει γινει ατυχημα!! κ κανουμε τα στραβα ματια , δηλ ο προισταμενος της υπηρεσιας που ελεγχει τον δρομο και διερχεται καθημερινα δυς απο εκει δεν εχει δει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΒΟΣ τα τελευταια 35 χρονια ; δεν εχει δει οτι βαζουν-βγαζουν μπαριερες οπου τους γουσταρει για να εχουν ειδοσο-εξοδο; δεν βλεπει την τοποθετηση παρανομων πινακιδων (θελει ειδικη αδεια ωστε να τοποθετησεις πινακιδα στο Εθνικο Δρομο), τι μας γραφετε μονο για το Φουσεκη. Η σαπιλα εχει φτασει στο μεδουλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1:33, οπως τα γραφεις! η μουσικη να παιζει αγαπητε μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δηλ για να μην μασαμε τα γραφουμενα μας, η περιφερεια εβαλε μπαρες μεσα στην πολη; η περιφερεια εκανε εργο μεσα στην πολη; πως ειναι δυνατο αυτο; δεν ειναι αρμοδιος μονο ο Δημος; δηλαδη ειναι παρανομη η τοποθετηση μπαριερων στην Ηρωων; ειχε την εγκριση τοπικου η δημοτικου συμβουλιου- αφου εγινε εργο απο την περιφερεια μεσα στην πολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ? ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΡΑ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΔΩ , ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι !!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ βεβαια υπαρχει ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ομως μην τον ενοχλειτε κ πολυ πολυ.... Εδω που τα λεμε τι θα κανει; θα δικαζει η θα αστυνομευει, η μηπως να κανει δημοσια διοικηση και δουλεια των υπηρεσιων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7:58 Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ;

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. . ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ; ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ Ή ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ; ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΣΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ; ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ, ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ Ή ΓΡΑΦΤΕΊ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΣΠΗ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Κ.Λ.Π., Κ.Λ.Π.. ΔΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 25%. ΑΝ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΟΥΜΕ ; Η ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ; ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ ΕΣΥ, ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ; ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟΥΣ 2500 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ;
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011 ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΛΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΙΑ. ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΟΥΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΝΗ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ, Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ) ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΓΑΖΙ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤ’ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ (ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ) ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤ ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ. ΒΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΥΤΟ Ή ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥΠΑ Ή ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕΜΑΛΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ.

    ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΚΑΡΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΚΟΛΟΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΗ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ <> ΒΑΡΕΩΝ ΚΛΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ. ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕ. ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΖΗΤΗΣΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μικρα μικρα ανεξαρτητα κρατιδια εχουμε καταντησει, στην εισοδο - εξοδο της Ιτιας τα δυο λουδουδαδικα λειτουργουν με τους δικους τους κανονες χωρις συνδεσεις κλπ, αμεσως μετα το μικρο κρατιδιο της τροχαιας στις λευκες, στην συνεχεια το κρατιδο της ανακυκλωσης, το κρατιδιο της s&b κλπ κλπ αυτονομοι ταλιμπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7:58, οπως τα λες ειναι. Το ορθο ειναι και οι εργαζομενοι να εχουν τη δουλεια τους και η εταιρεια να εξυπηρετηθει για να συνεχισει να δουλευει. Και η s&b εχει το μεγεθος, τους ανθρωπους, το προσωπικο και την οικονομικη δυνατοτητα να πραξει τα δεοντα. Να μην εχει αυτη την τριτοκοσμικη εικονα σαν εγκατασταση επιχειρησης. Κ τον κομβο μπορει να αιτηθει να της εγκριθει και να τον φταιξει και να περιφραξει και να καταβρεχει και να δενδροφυτευσει ωστε να κοπει ο θορυβος και η σκονη προς την πολη κ να βαψει τα κτιρια να μην ειναι σαν τις παραγκες των γυφτων που φιλοξενει στο οικοπεδο της στην Αμφισσα, και την σκαφη να φτιαξει στην εξοδο ωστε να μην μεταφερεται λασπη στους δρομους προς την πολη κ.α. πολλα που μπορει να ακουγονται υπερβολικα αλλα λιγα φετος λιγα του χρονου σε 2-3 χρονια θα ειναι ολα οκ. τωρα βασιζεται στην ανοχη των αρμοδιων κ της κοινωνιας ωστε καταληγει να λειτουργει παρασιτικα κ μη νομιμα - ασφαλη τοσο για τους διερχομενους οσο κ για το προσωπικο της. κ η πινακιδα ειναι το λιγοτερο. Αληθεια πως ηλεκτροδοτηθηκε το φαναρι εκει περα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εδω υπαρχει μια αναρτηση που υποδεικνυει οτι συντελειται η θα γινει προσπαθεια αλλαγης του καθεστωτος μεταφορας του υλικου (κατι που ακουγεται λογικο σαν λειτουργια -βλ κοστος- της επιχειρησης s&b), με επικουρεια των ντοπιων εκλεγμενων οι οποίοι αυτοπροταθηκαν για το αξιωμα κ τους οποίους ψηφισαμε ως αξιους να προστατευουν τα συμφεροντα του τοπου δηλ ολων μας (κ την νομιμη λειτουργια της επιχειρησης s&b). Ομως αν οπως γραφετε παει πακετο με την μονιμη παρουσια των φορτηγων πλοιων κ την ευρυτερη επιβαρυνση-υποβαθμιση της περιοχης με το ¨ανοιγμα¨νεου μετωπου αποθηκευσης υλικου/βωξιτη στην παραλια Καμιωτισσας, ε τοτε εχεις απολυτα δικιο να αγανακτας 11.33 κ αν υπαρχει καποια προταση -οπως γραφετε -απο τους συνφορμιστες ας αναρτηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ, ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΟΣ ΕΚΕΙ; ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ΄ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΜΒΟΣ; ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. σαυτο το εργο του φωτισμού ο Δημος σφαλει. Εχουν προβλεψει φωτιστικα για τον δρόμο προς τις εργατικες της πολης και οχι για τις εργατικες του κλειστου. Αυτοι ειναι β διαλογης Ιτιωτες ή δεν θα ψηφισουν στις εκλογες; η μηπως εφτεγε η παρανομη μανδρα οικοδμικων που υπαρχει εκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΡΩΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ; ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΗΠΩς ΝΑ ΕΜΠΕΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ. ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή