Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Δήμου Δελφών. Παραλειπόμενα με ενδιαφέρον από τις εσωκομματικές εκλογές


Τελικά αναμείχθηκε μέχρι τα μπούνια ο κ. Κάππος
Μάταια προσπάθησε ο κ. Κάππος να πείσει ότι δεν επρόκειτο ν’ αναμειχθεί με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ., εξ ου και προχώρησε σε διάψευση όταν γράψαμε ότι στηρίζει, ο ίδιος και η κ. Μανδρέκα την κ. Ματσάκη.
 Παρά τη διάψευση, ότι δεν θα πάρει επίσημη θέση και την δημόσια δέσμευσή του ότι δεν χρειάζονται πια καθοδηγητές, όχι μόνο αναμείχθηκε ενεργά, αλλά σημείωσε πολύ μεγάλη εκλογική επιτυχία. Χρησιμοποίησε την εμπειρία τόσων χρόνων, όπως και τις γνωριμίες του για να στηρίξει τους υποψηφίους που είχε επιλέξει. Συμπτωματικά εντελώς οι προτιμήσεις του συνέπεσαν με της Βουλευτού, την οποία στηρίζει διαχρονικά και απ’ όσο ξέρουμε οι σχέσεις των δυο είναι κάτι παραπάνω από άριστες!
Η μεγαλύτερη επιτυχία πάντως του κ. Κάππου αφορά τον κ. Σαμουήλ Νεκτάριο τον οποίο στήριξε καθαρά και μεθοδικά και κατάφερε να τον εκλέξει πρώτο των πρώτον. Ο κ. Σαμουήλ, αν και από τη μικρή Δεσφίνα έλαβε 66 ψήφους, ξεπερνώντας τον κ. Γιάννη Λύτρα από Ιτέα με 64 και τον κ. Αναγνωστόπουλο στην Άμφισσα που έλαβε 59. Είναι λογικό ο κ. Κάππος μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την κομματική οργάνωση να έχει και τ’ ανάλογα ερείσματα. Μόνο, που δεν τα έχει χρησιμοποιήσει ποτέ για τη δική του πολιτική προώθηση.
Η κόρη στην εφορευτική και η μάνα υποψήφια
Αυτά μόνο στη ΝΟΔΕ της Φωκίδας γίνονται Σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλαν στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη της νέας προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του δήμου Δελφών στην εφορευτική επιτροπή ήταν και η κόρη της υποψηφίου , που τελικά εκλέχτηκε, Ανθής Ματσάκη.
Αυτό από μόνο του βεβαίως δεν σημαίνει ότι παραβιάστηκε η εκλογική διαδικασία αλλά όπως και να το κάνεις είναι μια παρατυπία. Ειδικά δε που από την ΟΝΝΕΔ ψήφισαν και ...οι πέτρες αν και δεν υπήρχε κατάλογος μελών..
Πολλοί την κοπάνησαν για Χρυσή Αυγή και τουλάχιστον ένας για ΣΥΡΙΖΑ
Και κάτι ακόμη. Σύμφωνα με στέλεχος της ΝΔ η πλειοψηφία των ψηφισάντων μπορεί να έχει τυπικά ακόμη οργανική σχέση με τη ΝΔ αλλά ουσιαστικά την έχουν κοπανήσει για άλλα κόμματα και κυρίως για τη Χρυσή Αυγή, κάτι που το παραδέχονται και οι ίδιοι αν τους ρωτήσεις. Εκτός όμως από τη Χρυσή Αυγή υπάρχει και τουλάχιστον ένας εκλεγμένος που δηλώνει φανερά ότι στις τελευταίες εκλογές έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
Μην πάτε στοίχημα για το αν γράφω αλήθεια γιατί θα χάσετε. Εκείνο που βγαίνει ως συμπέρασμα πάντως είναι ότι αρκετά πράγματα στην Ελλάδα της κρίσης αντικειμενικά έχουν εξευτελιστεί..
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. Αυτά είπαν λοιπόν οι τιμητές του Αξιότιμου κυρίου Δημάρχου μάααααλιστα... ευχαριστούμε για αυτή την αμερόληπτη ενημέρωσή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΑΣ ΛΑΝΣΑΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΜΑΡΚΑΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΟΥΝΤΙ ΠΑΛΙΩΣΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ! ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ 350 ΕΥΡΩ . ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΛΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ! Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΣ !!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΤΡΩΕΙ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή