Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: “ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 5% ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ”!

Εναντίον της φορολόγησης των αγροτεμαχίων τάσσονται 24 προς το παρόν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Η Χεγκελιανή σκέψη των βουλευτών της Νου Δου… “Θα πέσουμε στο 5% όπως το ΠΑΣΟΚ...”
Στα «κάγκελα» είναι δεκάδες βουλευτές της ΝΔ για τις ρυθμίσεις στα ακίνητα, παρά την εντολή Σαμαρά για διορθώσεις. Οι βουλευτές επισημαίνουν ότι τα προτεινόμενα μέτρα δεν περνάνε στην κοινωνία, ενώ ειδικά ο Δάνης Τζαμτζής είπε χαρακτηριστικά στον υπουργό Οικονομικών ότι «δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει η ΝΔ ΠΑΣΟΚ».
Τι εννοούσε; Ότι με τέτοια μέτρα η ΝΔ θα κινδυνεύσει με δημοσκοπική κατάρρευση. «Στις ευρωεκλογές θα πέσουμε στο 5%, όπως στο ΠΑΣΟΚ» είπε ο Τζαμτζής, προσθέτοντας ότι «δεν θα αφήσουμε να το κάνετε».
Ποιους δεν θα αφήσουν; «Τους συμβούλους του Στουρνάρα που τον οδηγούν απ’ το ένα λάθος στο άλλο», υποστηρίζουν οι βουλευτές.
Τι θα γίνει, τελικά; Αν υποχωρήσει ο υπουργός Οικονομικών στο συγκεκριμένο θέμα, που πράγματι περιέχει πολλές παράλογες διατάξεις, από κάπου αλλού πρέπει να βρει τα χρήματα. Και εκείνο που με τρομάζει δεν είναι η ανταρσία στα σπλάχνα της ΝΔ αλλά το ότι οι βουλευτές της έχουν ως άγχος να μην πέσουν τα ποσοστά τους και όχι να μην βογκήξει ξανά η κοινωνία. Χεγκελιανή σκέψη θα μου πείτε και εγώ δεν θα το αρνηθώ...
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου