Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Ο Δήμος Δελφών καλεί ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις προσφορές του σχετικά με την νέα εικαστική ταυτότητα του Δήμου Δελφών.

Αντικείμενο του έργου είναι η ανάπτυξη μιας νέας ελκυστικής εικαστικής ταυτότητας για τον τουρισμό του Δήμου Δελφών. Η νέα τουριστική ταυτότητα θα αξιοποιηθεί σε όλες τις ενέργειες τουριστικής προβολής που θα υλοποιήσει ο Δήμος εφεξής.
Η νέα ταυτότητα απευθύνεται στην τουριστική αγορά, δηλ. στο ταξιδιωτικό/ καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και στις επιχειρήσεις που οργανώνουν και πωλούν ταξίδια (όπως λ.χ. tour operators, τουριστικά γραφεία, εταιρίες κρουαζιέρων, γραφεία οργάνωσης συνεδρίων κοκ. τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό).

Δείτε όλη την πρόσκληση από εδώ

Πηγή: www.amfissapress.gr

3 σχόλια:

  1. Τι φωτογραφίες να βγάλω με το φορτηγό στο λιμάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΩ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ???????? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΙΜΑΝΙ !!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ! ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή