Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τα μάθατε; Δωρεάν τα διόδια για βουλευτές!




Τη δυνατότητα να περνούν δωρεάν τα διόδια της Εθνικής Οδού δίνει το Κοινοβούλιο στους βουλευτές της επαρχίας.
Προϋπόθεση; Να απαρνηθούν του αντίστοιχου ειδικού προνομίου να τους διατίθενται από τη Βουλή δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που ελήφθη από το Σώμα και το ανακοίνωσε η Προεδρεύουσα Μαρία Κόλια -Τσαρουχά, οι βουλευτές περιφέρειας που θα παραιτηθούν του δικαιώματος χρήσης αεροπορικών εισιτηρίων στο εξής θα μπορούν να περνούν δωρεάν από τα διόδια της Εθνικής Οδού.
Πηγή: www.newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΝΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ??? ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ 1. ΓΙΑΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ? 2. ΓΙΑΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΟΔΙΑ? 3. ΠΟΣΑ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ? ΓΙΑΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΥΤ/ΤΑ ??? ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ !!! ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? Ο Χ Ι !!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΡΟΙΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή