Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η ημερομηνία λήξης, η ημερομηνία κατανάλωσης των τροφίμων, η ασφάλεια τους και οι αλλοιώσεις τους.


της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr
Ασφάλεια τροφίμου είναι ευρύτερη έννοια που προσδιορίζει κατάσταση του τροφίμου που δεν προκαλεί βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη βλάβη στην υγεία του καταναλωτή.  Υπολογίζεται ότι το ένα τρίτο των προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από μη ασφαλή τρόφιμα  οφείλονται σε κακή μεταχείριση των τροφίμων, από την στιγμή της αγοράς τους μέχρι την ώρα της κατανάλωσής τους.
Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου