Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ: Καταδίκη για την πρώην Δημοτική Αρχή και ενός Σύμβουλου της μειοψηφίας

dimarxeio-amfissas4

Η πρώην Δημοτική Αρχή Άμφισσας και ένας Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας, καταδικάστηκαν σε 15 μήνες φυλακή για τους αθίγγανους
Το Δικαστήριο αποφάσισε ότι καταπατήθηκε οικόπεδο εν συνειδήσει για να το οικοποιηθεί ο δήμος. - Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση.
Ο πρώην Δήμαρχος κ. Ασημακόπουλος μίλησε για «απόλυτη γελοιότητα» και τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να βλέπουν τι έγινε το 2007 και να μην κοιτάνε τι γίνεται το 2013 που έχουν εγκατασταθεί 500 άτομα.
Έντονος ο εκνευρισμός του
Βαριά καμπάνα 15μηνών έφαγαν μέλη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Άμφισσας και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπάμπης Παναγιωτόπουλος χθες, από το δικαστήριο της Άμφισσας, για τη μετεγκατάσταση των αθιγγάνων.
Ο πρώην Δήμαρχος κ. Ασημάκης Ασημακόπουλος πάντως ήταν εξόχως εκνευρισμένος, τονίζοντας ότι η μετεγκατάστασή τους ήταν προσωρινή και πως ότι έκαναν ήταν με αγνές προθέσεις για να λύσουν ένα πρόβλημα, εξου και μίλησε για «απόλυτη γελοιότητα». Αισθάνεται αδικημένος, αφού όπως είπε βλέπουν τι έγινε το 2007 –που κατά τη γνώμη του έχει παραγραφεί κιόλας- και δεν κοιτάνε το 2013 που έχουν εγκατασταθεί 500 άτομα.
Πραγματικά πάντως είναι γεγονός ότι επειχείρησαν αν λύσουν ένα δύσκολο πρόβλημα. Οι αθίγγανοι δεν θέλουν να μετακινηθούν και ιδίως εκτός Άμφισσας και τα οικόπεδα του δήμου εντός και πλησίον πόλης είναι περιορισμένα. Τώρα βέβαια, δεν είναι και λύση να τους πας σε ξένο οικόπεδο, αλλά το πρόβλημα δεν είναι επιφανειακό και πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί συνολικά κάποτε. Να δούμε, ποιος θα είναι ο Δήμαρχος που θα το τολμήσει…
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή