Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΡΟΕΣ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ!


Χτες σας γράψαμε γιατί το γρανάζι έχει φρακάρει και γιατί αντικειμενικά κάποιες αποφάσεις του δημάρχου κου Φουσέκη είναι δύσκολες.
Σήμερα θα σας γράψω ποιοι από τους δημοτικούς του συμβούλους πολύ δύσκολα θα είναι ξανά υποψήφιοι.
Αναφερόμαστε στους κκ Σοσώ Σεγδίτσα (θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν θα είναι ξανά υποψήφια), Δημήτρης Ιντέρνος (φέρεται αποφασισμένος να σταματήσει την πολιτική του καριέρα λόγω ηλικίας αν και η φυσική του κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από καλή).
Λεωνίδας Φάκος (αν και αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο έμπιστους συνεργάτες του Δημάρχου θεωρεί ότι πρέπει να αποσυρθεί), Νίκος Ασημακόπουλος (θεωρεί ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε για να προσφέρει το κάτι παραπάνω σύμφωνα με τις γνώσεις και την εμπειρία του), Θανάσης Κορομπίλης από Γραβιά (θεωρεί ότι η Γραβιά αδικείται κατάφωρα και ότι όλα τα χρήματα πέφτουν σε Άμφισσα και Ιτέα), Λέλα Μπακολουκά (μάλλον ήρθε η ώρα να παραδώσει τα κλειδιά της Δ.Ε. Δελφών στο Νίκο Κοντογιάννη), Ιωάννης Λυριτζής (γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα ξαναεκλεγεί) και ο κος Δημήτρης Καρδαράς (φέρεται δυσαρεστημένος σφόδρα) .
Από εκεί και ύστερα υπάρχουν και οι περιπτώσεις της κας Λαίνη και του κου Βασίλη Καραγιάννη οι οποίοι έχουν εκφράσει τη διαφοροποιησή τους σε μια σειρά ζητήματα, αλλά και του Δημήτρη Καραγιάννη ο οποίος θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση αν το κόμμα του οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» πάρουν την απόφαση να μην στηρίξουν πουθενά πανελλαδικά συνδυασμό που προέρχεται από τη ΝΔ.
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

 

5 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ; ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ TOY 2013 ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΙΤΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΠΑΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013 ΛΗΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΗ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΦΤΩΧΟΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΠΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ; ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαρροες ή διαρροιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ??? ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ! ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΠΟΥ 1. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ 2. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΗ , ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ 5πλασιοι ! ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η "ΦΡΟΝΤΙΔΑ" ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΑΡΧΙΙΕΡΕΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Η ΙΤΕΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ !!! ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕ ΧΩΡΙΣ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ {πασας και βεζυροπουλα ,μαζι και με το υπολοιπο ασκερι τους } ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑ ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑ !!! ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΦΩΡΤΟΣΗΣ ΧΩΜΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΡΩΜΜΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΒΩΞΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ !!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΣΣΑ !!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ !!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή