Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Άγριο κυνήγι για τους 4 Αλβανούς δραπέτες - Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νεκρών - Ποιος ήταν ο θείος του δραπέτη που σκοτώθηκε!


- Νεκροί είναι ο δραπέτης Λίκα και ο θείος του, που είχε δραπετεύσει το 2006 και κατέστρωνε τα σχέδια
- Όλα δείχνουν ότι οι Αλβανοί δραπέτες σχεδίαζαν χτύπημα στις φυλακές Μαλανδρίνου και Δομοκού
- Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Κόλα και των άλλων δραπετών
Πλήρης επιβεβαίωση του NewsIt που σας ενημέρωσε πρώτο για την ανατροπή δεδομένων, λίγες ώρες μετά την άγρια μάχη στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας με δύο νεκρούς. Αν και αρχικά αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δύο εκ των δραπετών έπεσαν νεκροί στη μάχη με τα ΕΚΑΜ, διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά ότι πρόκειται για έναν δραπέτη και έναν συγγενή του.
Όπως ανακοινώθηκε νεκρός είναι ο ο 25χρονος δραπέτης LIKA EDISON που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία και ο θείος του, επίσης από την Αλβανία, που είχε ρόλο κλειδί στην απόδραση...
Ο δεύτερος νεκρός είναι ο LIKA ή SINANI (Ον.) KUJTIM ή FLAMUR του RAMAZAN ή RAMADAN και της LIE ή LIHE, ο οποίος γεννήθηκε το 1974 ή 1975 ή 1977 στην Αλβανία και είχε αποδράσει στις 25.03.2006 από τις δικαστικές φυλακές της Λάρισας, μετά από άδεια που είχε πάρει.
Ποιος ήταν ο θείος του Λίκα που βοηθούσε τους δραπέτες
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θείος του δραπέτη ήταν αυτός που οργάνωσε την απόδραση των 8 Αλβανών τον περασμένο Μάρτιο. Ένας άκρως επικίνδυνος κακοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε τη συμμορία των 8 και παρέμεινε με τον ανιψιό του, μέχρι το χθεσινό βράδυ.
Είχε πάρει μέρος μαζί με μέλη της υπόλοιπης συμμορίας σε ληστείες σπιτιών στην Αράχωβα αλλά και σε τράπεζες του νομού Κορινθίας. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι δραπέτες είχαν στενές σχέσεις με κρατούμενους στις φυλακές Μαλανδρίνου και Δομοκού.
Με πληροφορίες από το newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου