Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η λειτουργία της ΝΟΔΕ ΦΩΚΙΔΑΣ και οι κόντρες!


Προβληματισμός για τη λειτουργία της ΝΟΔΕ
Η λειτουργία της ΝΟΔΕ έχει απασχολήσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα τα μέσα ενημέρωσης και η στάση του προέδρου της έχει φέρει μεγάλη δυσφορία ακόμη και στους στενούς του συνεργάτες μέσα στη ΝΟΔΕ. «Δεν είναι ποτέ εκεί. Δεν τον βρίσκουμε στα τηλέφωνα και είναι πάντα απόντας όταν τον χρειαζόμαστε», σχολιάζει μέλος της ΝΟΔΕ στην εφημερίδα μας, καταδεικνύοντας το κλίμα και τη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του προέδρου. Να υπενθυμίσουμε ότι το έλλειμμα ηγεσίας στην οργάνωση Φωκίδας είχε ξεκινήσει από τον κ. Καπούρο, όπου και παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.
Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ διαψεύδει αυτές τις πληροφορίες υποστηρίζοντας ότι είναι πάντα διαθέσιμος όταν τον αναζητούν για σοβαρούς λόγους. «Ότι σοβαρό μου έχει ζητηθεί το έχω διεκπεραιώσει», τόνισε.
«Κάνουμε μια σοβαρή δουλειά, προσπαθούμε να κάνουμε παραγωγικό το κόμμα και τα στελέχη μας και αυτή την προσπάθεια δεν θέλω κανείς να την ακυρώνει. Οι διαδικασίες ήταν δημοκρατικότατες και η προσέλευση ικανοποιητική, αν αναλογιστούμε σε τι εποχές βρισκόμαστε», τόνισε ο κ. Καστανάς.
Οι τρεις καπεταναίοι και η ξέρα
Όλα αυτά τα θέματα που δημιουργούνται ανάγονται στις έντονες κόντρες των πρωτοκλασάτων. Δηλαδή στα μέτωπα: Κ.Παπαθανασίου – Α. Μανδρέκα. Κ.Παπαθανασίου – Ν.Φουσέκη, Α.Μανδρέκα – Ν.Φουσέκη. Η εντονότερη δε αντιπαλότητα γίνεται μεταξύ Μανδρέκα – Παπαθανασίου για το ποιος θα ελέγξει το κόμμα, αν και στην πραγματικότητα όλα αυτά γίνονται εκ του περιττού, αφού τα κόμματα πια δεν έχουν μεγάλη επιρροή στην κοινωνία. Μια ακόμη απόδειξη αυτή της τάσης είναι ότι από τα 230 περίπου μέλη της ΝΟΣ ψήφησαν μόνο 79. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι και τα ίδια τα κομματικά στελέχη δεν ανταποκρίνονται στο ρόλο τους. Αυτή η κόντρα που έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια των προσωπικών φιλοδοξιών των τριών «καπεταναίων» κινδυνεύει να οδηγήσει το καράβι στην ξέρα.
Αποτελέσματα
Ψηφίσαντες 79 – 78 έγκυρα, 1 άκυρο
Υποψήφιοι αντιπρόσωποι περιφερειακής οργάνωσης Ν.Ο.Δ.Ε. Φωκίδας
Υποψήφιοι αντιπρόσωποι περιφερειακής οργάνωσης (μικτό)
Ευστάθιος Κάππος του Ηλία: 33
Βασίλειος Καραγιάννης του Νικολάου: 19
Γεώργιος Ξηρόμαμος του Ανδρέα: 18

Υποψήφιες αντιπρόσωποι περιφερειακής οργάνωσης (γυναίκες)
Βασιλική Θεοχαροπούλου του Χαραλάμπους: 16
Γεωργία Καπαρέλη του Δρόσου: 34
Ανθή Ματσάκη του Ιωάννη: 35
Τριανταφυλλιά Πιλάλα – Τσακίρη του Ηλία: 26
Υποψήφιοι περιφερειακής οργάνωσης για Κ.Ε.
Σωτηρόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου: 38

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

3 σχόλια:

  1. Σιγά τα πρωτοΚΛΑΣΑΤΑ στελέχοι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑ ...ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΒΟΛΕΥΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ...21 Ιουνίου 2013 στις 8:47 μ.μ.

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΦΙΛ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΟΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΑΙΣΧΟΣ (ΚΑΠΠΟΣ εννοω) ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ (ΑΞΙΩΜΑ ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΥΦΙΟΥΣ..ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΑΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ...ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ..ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΙΤΙΩΤΗΣ...1956...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή