Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Φραγκούλης Φράγκος: «Δεν τα βγάζω πέρα»

Fragoulis-Fragos

Ο Φραγκούλης Φράγκος είναι ο πιο “επώνυμος” ίσως Έλληνας αξιωματικός…
Τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου κέρδισε πολλές συμπάθειες και την εκτίμηση του στρατεύματος, σε σημείο που να τον κατηγορήσει το σύστημα του Γιώργου Παπανδρέου την εποχή της πρωθυπουργίας του για… σχεδιασμό πραξικοπήματος, όσο και στη συνέχεια, όπου με το βιβλίο το οποίο έγραψε για την Ελλάδα και την Τουρκία, και τις ομιλίες που έχει πραγματοποιήσει σε όλη τη χώρα, έχει καταφέρει να αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς.
Στη “Real News” ωστόσο, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί, ο Φραγκούλης Φράγκος αποκαλύπτει ότι η κρίση κάθε άλλο παρά ανεπηρέαστο έχει αφήσει και τον ίδιο, λόγω των σημαντικών περικοπών στη σύνταξή του.
“Δεν τα βγάζω πέρα. Η σύνταξή μου πλέον δεν επαρκεί, και σκέφτομαι να εργαστώ στο εξωτερικό”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Φραγκούλη Φράγκου, που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις και σχόλια.

4 σχόλια:

  1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΟΤΙ : ΗΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ !!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΙΝΑΙΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ! ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ? ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ??? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ??? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ η ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ η ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ??? ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ {ποιος αυτος που εβγαλε ενα Αμερικανικο κολεγιο πληρωμενο και ηρθε να μας κυβερνηση εν αντιθεσει με τα χρονια και τις συνεχεις μετεκπαιδευσεις για να γινει ο Στρατηγος ?} ΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΗΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ...... ΚΑΙ ...... ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΕΦΡΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ!!! ΜΑΥΡΟ ΨΟΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δουλειά σκέφτεται να κάνει ο απόστρατος στρατηγός στο εξωτερικό;

    ζει ένα δράμα ο καψερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ τώρα τι κάνει;
    Διαλέξεις δίνει σε όλη την Ελλάδα λέγοντας πεφωτισμένες αλήθειες περί των πάντων μιας και είναι το πιο λαμπρό αστέρι του ελληνικού στρατού.

    Σκέφτεται να αρχίσει τις διαλέξεις στα αγγλικά ο στρατηγός; Ή πάει να γίνει σύμβουλος; Ή μήπως ήταν απλώς μια πρόφαση η όλη συνέντευξη για να συνεχίσει να γίνεται κουβέντα γύρω από το όνομα του και να μην τον ξεχνάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή