Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ: Λουκέτο στην Εφορία! Να περιμένουμε ερώτηση στη Βουλή;


Tην αναστολή 20 ακόμη Δ.Ο.Υ και 45 σημείων ελέγχου που εντάσσονται σε αντίστοιχες μεγαλύτερες μονάδες προχωρά το υπουργείο Οικονομικών σο πλαίσιο της ενοποίησης και αναδιοργάνωσης των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών.
 Ειδικότερα στις 17 Ιουνίου αναστέλλεται η λειτουργία 6 ΔΟΥ σε νησιωτικές περιοχές της χώρας, ενώ οι υπόλοιπες 14 ΔΟΥ θα ενοποιηθούν την 1 Σεπτεμβρίου 2013.
 Με τον τρόπο αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών θα εκπληρωθεί η μνημονιακή υποχρέωση για λειτουργία 120 ΔΟΥ σε επίπεδο χώρας εντός του 2013, έναντι των 290 ΔΟΥ που λειτουργούσαν το 2011. Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρώτη φάση του σχεδίου ενοποίησης (Οκτώβριος 2012) είχε ανασταλεί η λειτουργία 47 ΔΥΟ ενώ κατά β φάση (Ιανουάριος 2013) είχε ανασταλεί η λειτουργία 51 ΔΟΥ.
Α. Στην Περιφέρεια αναστέλλεται η λειτουργία των ακόλουθων σημείων ελέγχου, τα οποία εντάσσονται στην αντίστοιχη ΔΟΥ:
της ΔΟΥ Θήβας στη ΔΟΥ Λειβαδιάς,
της ΔΟΥ Καρπενησίου στη ΔΟΥ Λαμίας,
της ΔΟΥ Άμφισσας στη ΔΟΥ Λειβαδιάς,
ΠΗΓΗ: www.iefimerida.gr  

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η Δ.Ο.Υ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ!!!ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΟΣ!!!
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙΤΛΟΥ: "ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ"
    Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ "ΦΟΝΙΣΣΑ" ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΣΟ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΑΝΕΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!....
    ΤΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΑΙΔΕΣ!!! ΤΩΡΑ Ξ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ {τουλαχιστον 2 αν ειναι απο ενα χωριο Βουνιχωρα Γαλαξειδι Ευπαλιο κ.λ.π.} ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΟΥΡΑ ! ΡΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ? ΕΚΤΟΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΘΑ ΕΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς11.28και12.25 να συγχωρας το ΠΑΣΟΚ που σε διορισε και τρως ψωμι,γιατι για να σκυψεις δεν μπορεις .ΑΝΑΒΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή