Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΓΑΛΑΞΙΔΙ: Προνομιούχα αντιμετώπιση του ζεύγους Γουργουρή καταγγέλλουν οι κάτοικοι!




Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκων…  Προκλητικό έργο στο Γαλαξίδι
- Προνομιούχα αντιμετώπιση του ζεύγους Γουργουρή, καταγγέλλουν Γαλαξιδιώτες.
- Στρώθηκε πρώτος με ασφαλτικό υλικό 3 Α αγροτικός δρόμος που οδηγεί σε νεόδμητες προς πώληση βίλες του ζεύγους Γουργουρή, εν αγνοία του Αντιδημάρχου κ. Στάθη Μαντζώρου.
-Ερωτηματικά αν χρειαζόταν και αν είχε αδειοδοτήσεις το έργο, όπως και είναι ενημερωμένος ο δήμαρχος, όσο και η αντιπεριφεριεάρχης που πιθανότατα εκτελεί το Ιτέα – Γαλαξίδι.
Την εποχή που οι Έλληνες στενάζουν από την φτώχεια και τη σκληρή λιτότητα, η ανεργία αυξάνεται κατακόρυφα και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, κάποιοι φαίνεται ότι αντιμετωπίζονται προνομιούχα.
Παρότι ο δήμος Δελφών αγκομαχάει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες και τους προμηθευτές του και σε περίοδο που το ευρώ έχει γίνει ακριβοθώρητο, η Δημοτική Αρχή επέλεξε να στρώσει με 3Α αγροτικό δρόμο στο Γαλαξίδι με 4 βίλες πολυτελείας, οι οποίες είναι μεν ακατοίκητες, αλλά ανήκουν δε, στη νύν αντιδήμαρχο και το σύζυγό της πρώην δήμαρχο Γαλαξιδίου, κα και κ. Γουργουρή.
Η συνέχεια στην Ώρατης Φωκίδας στο φύλλο της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2013

9 σχόλια:

  1. ΩΩ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.ΣΤΡΩΣΤΕ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤ'ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΛΟΓΓΟ ΣΠΑΖΕΙ Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΟΣ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΚΤΑΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ;ΤΗ ΔΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΕΙΣ. ΤΑΞΤΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΑΒΙΑ ΝΑ ΛΕΝ ΤΑΞΕ ΜΑΝΟΥΛΑΜ ΤΑΜΑΤΑ.ΟΥΣΤΟΥΔΙΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου αρεσει που τωρα ολοι μενετε αφωνοι αλλα πιο παλια εισασταν αδιαφοροι ως προς την επειδηξη οικονομικης δυνατοτητας των πρωην δημαρχων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ . ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΜΑΤΖΩΡΟΣ ΤΟΤΕ , ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑΝ ΦΩΡΤΟΤΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΣ ΟΤΑΝ , ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΝΕΟ ΤΑΠΗΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΝΕΡΑ ! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΝΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΩΠΙΣΜΟΘΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται ασφαλτοστρώσεις στο Γαλαξίδι με τέτοια κριτήρια. Στα παζάρια με τους εκάστοτε εργολάβους ο ανωτέρω αναφερόμενος τέως Δήμαρχος επέβαλλε την "δωρεάν" ασφαλτόστρωση ορισμενων "κεντρικών λεωφόρων" για ψηφοθηρικούς λόγους. Να μην ευλογήσουν και τα δικά τους τα γένια τώρα; Κύριε Δήμαρχε Δελφων, έχει την δική σας έγκριση αυτή η δαπάνη; Υπάρχει απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ( ΔΗΘΕΝ ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 11.20 ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ.λ.π. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ! ΕΔΩ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑ 1500αρι ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ {και το κατηργησαν αμεσως οι Κυβερνωντες} ΚΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ! ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ !!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΩΤΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΥΤΕ 3 Α. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΖΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ-ΚΑΜΕΝΟΥ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΝ Ε.Ο. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Η ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΓΑΖΗ Η Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι αλήθεια ότι οι εργολάβοι μπορούν να πετούν τα άχρηστα υλικά ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ;

    Ετσι λέει το υπουργείο περιβάλλοντος και η περιφέρεια; Και μάλιστα για ειδικά ενδεχομένως ασφαλτικά απόβλητα; Εξυπηρέτηση στον εργολάβο είναι δηλαδή η υπόθεση. Και ο δήμος για να τον εξυπηρετήσει διέθεσε μηχανήματα;

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΝΟΙΧΤΗΚΕ; ΕΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!

    Κύριε Δήμαρχε, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να στείλετε τους επίορκους συνεργάτες σας εκεί που τους αρμόζει...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ…. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ… ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ???????? ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ,,,,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΑΡΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΑΣ……. ΚΥΡΙΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΜΗΠΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή