Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΙΤΕΑ: Παραμένει ως έχει το ΙΚΑ


Δεν θα αλλάξει τίποτε στο ΙΚΑ Ιτέας, όπως μας πληροφόρησε ο υποδιοικητής κ. Κώστας Παπαθανασίου, καθώς πάγωσε η διαδικασία μετατροπής του σε γραφείο. Αυτό, όπως μας διευκρίνισε ο κ. Παπαθανασίου, θα ισχύσει μόνο στη Φωκίδα «κατ’ εξαίρεση», καθώς σε άλλες περιοχές έχουν μεταφερθεί οι υπηρεσίες των υποκαταστημάτων στην έδρα. «Το ΙΚΑ Ιτέας θα παραμείνει, όπως είναι με 4 εργαζόμενους», τόνισε και υποστήριξε ότι προς το παρόν δεν αλλάζει κάτι και για τον ΕΟΠΥΥ, καθώς από ότι γνωρίζει δεν θα αλλάξει κάτι και ως προς τον τομέα της περίθαλψης, παρότι αυτό το κομμάτι δεν έχει σχέση με το ΙΚΑ.

4 σχόλια:

  1. Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε παιδιά μας κακόπεσε που ο άνθρωπος καθάρισε για κάτι που τοέχουμε ανάγκη και αν δεν γινόταν θα βρίζαμε τους πάντες?
    Μπράβο ρε Κώστα,έχεις φίλους καλούς στην Ιτέα να το ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό ειναι , να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως πότε οι αποτυχημένοι πολιτικοί θα διορίζονται σε οργανισμούς δημόσιους γιατί σε ιδιωτικούς δεν τους παίρνουν ούτε για κλητήρες και μάλιστα οργανισμούς που θα έπρεπε να είναι ιεροί και απαραβίαστοικαι να μην μπαίνουν ανίκανοι να διαχειρίζονται τους μόχθους μιας ολόκληρη ζωής και να τα αποτελέσματα αντωνάκη ευτυχώς υπάρχει και η τρόικα που θα πρέπει να αναλάβει επίσημα τη διοίκηση και εσείς να πάτε στα σπίτιας σας δεν κάνετε ούτε για τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή