Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ο Δήμος Δελφών να πάρει θέση συμπαράστασης για την ΕΡΤ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   12/6/2013
Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Η  «κυβέρνηση» Σαμαρά με την τελευταία πράξη νομοθετικού περιεχομένου που βάζει λουκέτο στην ΕΡΤ , αποκαλύπτει για άλλη μια φορά με κραυγαλέο τρόπο ότι έχει μεταλλαχτεί ανοιχτά σε κυβέρνηση των πιο ακροδεξιών περιθωριακών κύκλων της Ν.Δ.
«Κυβέρνηση» που βασίζεται στο κοινοβουλευτικό φύλλο συκής-στήριξη-που της παρέχουν οι  της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ.
Από πότε οι ένοχοι μπορούν να προκαλούν με τόση αναίδεια?
«Καθεστώς αδιαφάνειας στη διαχείριση των συμβάσεων, καθεστώς ακόμα μεγαλύτερης αδιαφάνειας στη διαχείριση του υλικού, το οποίο δεν έχει απογραφεί εδώ και… οκτώ χρόνια!» είπε ο  Κεδίκογλου, λες και αυτά τα οχτώ χρόνια κάποιοι άλλοι κυβερνούσαν, κάποιοι άλλοι ήταν υπεύθυνοι για την ΕΡΤ.
Απειλεί ο Κεδίκογλου που τον τελευταίο χρόνο διόρισε στρατό συμβούλων και παρασυμβούλων με πάνω από 1 εκατ. Κόστος . Που διόρισε την προσωπική του τηλεφωνήτρια με 4.000 Ε στην ΕΡΤ που… που… που….
Η υπεράσπιση της ΕΡΤ και του δημοσίου χαρακτήρα της είναι το ίδιο με την υπεράσπιση των πιο βασικών αγαθών κάθε κοινωνικού ανθρώπου. Νερό-τροφή-στέγη-πολιτισμός-ενημέρωση-δημοκρατία.
Καλούμε,
το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών στην συνεδρίαση του την Παρασκευή 14-6-2013 να πάρει απόφαση συμπαράστασης-υπεράσπισης της δημόσιας ΕΡΤ που άλλωστε είναι και το μόνο κανάλι με άδεια λειτουργίας και καλύπτει τους απανταχού Έλληνες.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ?

    ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.

    ΑΝ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΑΝΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ(ΠΧ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ..... - ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ), ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΩΦ - ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

    ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΝ ΕΤΗ 2013 Ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ?

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΕΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ , ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ , ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΛΙΓΩΝ . ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΡΤ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ . ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε πεθάνει στα χαράτσια και στη φορολογία για να πληρώνουμε κάποιους βολεμενους. Κοπτεστε για την ΕΡΤ; Δεν νομίζω γιατί έκλεισε για έναν μήνα (δεν θα πάθει κανείς τίποτα) Η κόπτεστε για τους βολεμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι σε λίγο κανείς δεν θα κόπτεται ούτε για σας ούτε για μας όταν θα μας διαλύουν οι συνέπειες της πολιτικής των μνημονίων. Νομίζετε ότι θα γλυτώσετε από τα χαράτσια, τους φόρους και την αντεργατική πολιτική αν κλείσουν την ΕΡΤ, τα Δημόσια Νοσοκομεία, τα Σχολεία, ανοίξουν και άλλους σταθμούς διοδίων;Πρέπει να ανοίξουμε τα αυτιά, τα μάτια, τις καρδιές και τα μυαλά μας και να αφουγκραστούμε σωστά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Φυσικά και οι εκλεγμένοι της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως άλλωστε και ο καθένας μας πρέπει να πάρει θέση για την υπεράσπιση του Συντάγματος, της Δημόσιας περιουσίας και της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βολεμένοι?Μιλάνε για κάθαρση αυτοί που από τότε που εξελέγησαν ένα χρόνο πριν, τοποθέτησαν 40 ειδικούς συμβούλους και ιδιαιτέρες του Λιάτσου με μισθούς όσων όλων των υπόλοιπων εργαζομένων της ΕΡΤ, οι οποίοι πληρώνονται μα βάση το ενιαίο μισθολόγιο??Μιλάτε μήπως για κάθαρση εξ ονόματος του κυρίου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος διορίστηκε από τον μπαμπάκα του και σπούδασε με λεφτά της ΕΡΤ στο CNN? Μιλάτε μήπως για κλείσιμο της Κρατικής Ορχήστρας και τα Μουσικά Σύνολα και την Ορχήστρα του Μάνου Χατζηδάκη?
    Αλλά έτσι είναι! Αυτό που μας καίει είναι ο πολιτισμός...δεν θέλουνε μυαλά που να σκέφτονται αλλά μυαλά που ότι πει ο Πρετεντέρης και ο Χατζηνικολάου να πείθονται...
    Μαύρο στα νέα μέτρα που έρχονται...ή μήπως πιστεύετε ότι εσάς δεν θα σας πλήξουν???
    Κοντά σημά οι συντάξεις θα πάνε στα 300ευρώ!!(γιατί οι μισθοί μας έχουν πάει ήδη)
    Αλληλεγγύη στους εργαζομένους της ΕΡΤ...και σε όλους τους απολυμένους εργάτες...
    Η ενημέρωση-αντικειμενική-είναι δημόσιο αγαθό!

    Μαύρο σ' αυτές τις κυβερνήσεις που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, την αξιοπρέπεια και που καταστρέφουν τις ζωές μας!!

    Υ.Σ. Αφού πάσχει και η δημόσια εκπαίδευση ας την κλείσουμε και να γίνουν τα σχολεία μας ιδιωτικά...να δούμε τί κοινωνία θα γίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή