Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ετοιμάζει δήλωση αποχώρησης από την κυβέρνηση ο Βενιζέλος!;

Kαι στο βάθος...ΕΚΛΟΓΕΣ! ....

Δήλωση αποχώρησης από την κυβέρνηση ετοιμάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr. O αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δέχεται - πολλές - εισηγήσεις για αποχώρηση από την τρικομματική , κάτι που σκέφτεται σοβαρά να το κάνει πράξη! Η αυριανή μέρα είναι μεγάλη και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες , καθώς μια αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, πάει κατευθείαν την χώρα σε κάλπες...!

http://www.gkourou.com
 

4 σχόλια:

  1. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΚΑΤΙ ΚΑΛΟ! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ. ΤΟ ΝΑ ΓΡΕΜΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τιποτα δεν θα κανει! για τα ματια του κοσμου τα λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά περίμενε κανείς από τον Βενιζέλο να ρίξει την κυβέρνηση για την ΕΡΤ;

    Οι άνθρωποι είναι τελειωμένοι εκτός από ξεπουλημένοι πράγμα που το ξέρουμε! Δήλωσε λοιπόν ο Βενιζέλος που βρυχόταν μέχρι χθες για την συνέχιση λειτουργίας της ΕΡΤ, εκτός των άλλων μπουρδολογιών:
    "Όμως, πρέπει να διαφυλάξουμε δύο μείζονα αγαθά: Το πρώτο αγαθό είναι η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Το δεύτερο αγαθό είναι η κυβερνητική σταθερότητα".

    Με λίγα λόγια χέστηκαν στο ΠΑΣΟΚ για την ΕΡΤ, τους απολυμένους, τις συχνότητες σε όλες τις παραμεθόριες περιοχές που τις καπέλωσαν Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί. Τον κώλο τους θέλουν να σώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΛΑ...ΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή