Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Καλό καλοκαίρι και καλή ψήφο Φωκίδα. Άρθρο αναγνώστη

Καλό καλοκαίρι και καλή ψήφο Φωκίδα!

1η Ιουνίου σήμερα και πλέον έχουμε μπει και επίσημα στο καλοκαίρι του 2013 που πολύ και πολλοί, θα θέλαμε να είναι το καλύτερο καλοκαίρι των τελευταίων ετών.
Θα μπορούσε  δηλαδή να ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της περιόδου της κρίσης αφού σύμφωνα με τα νούμερα η Ελλάδα δεν έχει πάρει την δύσκολη στροφή για την αγαπημένη λέξη του Πρωθυπουργού μας & ΣΙΑ… ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Τώρα που τη βλέπει είναι άλλο θέμα!
Τονίζω ότι η ευθεία για την οποία τόσο λόγος γίνεται, φαίνεται μέχρι τώρα μόνο στα νούμερα και δεν έχει επηρεάσει καθόλου την καθημερινότητα των Ελλήνων που συνεχίζουν να ανεβαίνουν ανηφόρα. Η πορεία μας μέχρι σήμερα παραμένει ανηφορική με στροφές μεγάλων κλίσεων.
Στα τοπικά μας τώρα...

...από τη πλευρά του ο Δήμος Δελφών φρόντισε να πάρουμε 4 γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες μας, το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας εδώ και ένα μήνα περίπου έχει επιδοθεί σε ένα lifting της παραλιακής ζώνης, η Δημοτική Ενότητα Ιτέας αγοράζει παραδοσιακές φορεσιές (θα πέσει πολύς χορός φέτος) και άνοιξε μετά από πολλούς μήνες, το μοναδικό κολυμβητήριο του Νομού! Το Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο επιτέλους, διοργανώνει φεστιβάλ τοπικών προϊόντων παρά τις αναμενόμενες αντιδράσεις, ο Κλέαρχος δεν θα είναι υποψήφιος για τη Περιφέρεια   και η Ασπασία μας καθησυχάζει για τα σχολεία.
Άσε που οι συνεντεύξεις υποψηφίων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πάνε κι έρχονται! Α…! Παραλίγο να ξεχάσω και τα πρόστιμα που μοιράζει ο Στάθης για απόβλητα.
Όσο για το διαδίκτυο, τα γνωστά! Προσπαθεί να προωθήσει υποψηφίους που δεν συμπάθησε και δεν θα ψηφίσει ποτέ! Απλά να λέμε, να γέλάμε και να κουτσομπολεύουμε με τη γνωστή γραφική παρέα!  
Οργασμός κινητοποιήσεων δηλαδή γιατί μάλλον για μερικούς θα είναι το τελευταίο τους καλοκαίρι στην πολυπόθητη καρέκλα, αλλά έχουμε και  τους μνηστήρες της που βγήκαν παγανιά! Θα δούμε πολλά αυτό το καλοκαίρι!
Χαρείτε το καλοκαίρι και τις ομορφιές του φίλοι μου και… καλή ψήφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου