Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ξεπουλούν με χαρά!!!


Εκποίηση Δημόσιας Περιουσίας
«Από το ταξίδι αυτό βγήκαν μόνο θετικά στοιχεία. Η Ελλάδα κοιτάζει το αύριο, οι προσπάθειες όλων είναι να γίνουν επενδύσεις για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Το όνειρό μας είναι ο Έλληνας νέος να μην αναγκαστεί να βγει από την Ελλάδα λόγω ανεργίας αλλά να βρει δουλειά στην χώρα του», δήλωσε κυβερνητική πηγή συμπυκνώνοντας το αποτέλεσμα της επίσκεψης.
Δείτε για ποιες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται οι Κινέζοι…
- κινέζικοι σιδηρόδρομοι και η COSCO θα συμμετάσχουν στην αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
- επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον κινεζικών επιχειρήσεων για το αεροδρόμιο της Αθήνας. Σύμφωνα με την κυβερνητική πηγή «θα πρέπει να συζητήσουμε με την Hochtief και τους Καναδούς εφόσον αγοράσουν το μερίδιό τους».
- κινέζικος όμιλος εκδηλώνει ενδιαφέρον για τα περιφερειακά αεροδρόμια (σ.σ. υπάρχουν δύο συστάδες 13 περιφερειακών αεροδρομίων)
 - δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, η Huawey (η οποία έχει τζίρο 35 δισ. δολάρια και σε τρία χρόνια θα φτάσει τα 70 δισ. δολάρια, σύμφωνα με την κυβερνητική πηγή) και η ΖΤΕ θέλουν να δημιουργήσουν ερευνητικό κέντρο στην Ελλάδα, ενώ σκέφτονται να δημιουργήσουν και ένα logistic center όπως η Hewlett Packard
- επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον κινεζικών επιχειρήσεων να συμμετάσχουν στην αποκρατικοποίηση του Καστελίου της Κρήτης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου