Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Βουνιχώρα: Στο Συνήγορο του Πολίτη προσφεύγουν οι κάτοικοι της Βουνιχώρας για τα αντισταθμίστηκα οφέλη από τις ΑΠΕ.


Στο Συνήγορο του Πολίτη προσφεύγουν οι κάτοικοι της Βουνιχώρας για τα αντισταθμίστηκα οφέλη που δικαιούνται να λάβουν από την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε δική τους εδαφική έκταση.
 
Όπως αναφέρει στην επιστολή της η Επιτροπή που έχουν συγκροτήσει οι κάτοικοι της Βουνιχώρας, αν και μέσω συνεχών επιστολών προς τους αρμόδιους φορείς ζητούσαν να ενημερωθούν γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει την οικονομική ελάφρυνση του 1% που δικαιούνται βάσει νόμου στα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ και γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν διατεθεί τα χρήματα από τον Δήμο Δελφών για έργα στην Βουνιχώρα κανένας επισήμως δεν τους έχει ενημερώσει.
 
Για τους παραπάνω λόγους προσφεύγουν στον Συνήγορο του Πολίτη να ερευνήσει τις εκκρεμότητες αυτές.
 
Ακολουθεί η επιστολή

3 σχόλια:

  1. ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΘΕΛΕΙ Η ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ ? ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΙΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΗΡΟΔΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ κ.λ.π. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ??? ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕ ? ΟΣΑ ΠΗΡΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ !!! ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕ ? ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μάλλον δεν διάβασες το άρθρο και την επιστολή προς τον συνήγορο του πολίτη.
    Τα λεφτά έχουν ήδη καταβληθεί από την εταιρεία στον Δήμο Δελφών, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στο χωριό...
    Μην δημιουργείς εντυπώσεις, και μην γράφεις με κεφαλαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ !!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ ! ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΤΕΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΜΕ ΜΙΚΡΑ !!! ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? Ο ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ! ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΘΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΔΗΛ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή