Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ - Παπούλιας : ένα βαρύ όνομα !


Παπούλιας : ένα βαρύ όνομα !
Άν το επίθετό μου ήταν Παπούλιας, λίγο-πολύ θα με κολάκευε γιατί θα ήταν γνωστό και αναγνωρίσιμο. Άν και το μικρό μου ήταν Κάρολος, τότε σε αυτές τις μαύρες μέρες που περνάμε, δεν θα κυκλοφορούσα και πολύ, γιατί θα φοβόμουνα την παρεξήγηση από τον οποιονδήποτε που θα με συναντούσε στον δρόμο. Άν όμως με λέγανε και Παπούλια και Κάρολο και ήμουνα και Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, τότε θα έπρεπε, προκειμένου να σωθώ, να φύγω νύχτα απο τούτον τον τόπο, κρυφά, λαθραία και να αλλάξω και το όνομά μου και την ιθαγένειά μου.
Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά στην χώρα που προεδρεύω και εγώ να παραμένω παρατηρητής, να παριστάνω τον αδύναμο συνταγματικά πολιτειακό παράγοντα και να υπογράφω ότι χαρτί μου φέρνουνε μπροστά μου και να εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο !
Έτσι και αλλοιώς, έχω περάσει και στην ιστορία αυτού του τόπου, μιάς και είμαι ο μοναδικός εκλεγμένος Πρόεδρος, που παρακολουθώ παρελάσεις σε εθνικές εορτές, μόνος μου και μάλιστα αγρίως φρουρούμενος, μιάς και θεωρώ ότι για την 28η Οκτωβρίου 1940 και την 25η Μαρτίου 1821, μόνον εγώ μαζί με άλλους 20-30 δικαιούμαστε να εορτάζουμε και κανένας άλλος. Κάτι δηλαδή σαν ''prive'' παρελάσεις, για το χατήρι μου. Κι άμα με βρίζανε απο μακρυά, έκανα και τον θιγμένο, παριστάνοντας και τον αντάρτη στα ελληνικά βουνά. Τέτοια πράγματα.
Τώρα όμως το κακό παράγινε και το όνομά μου, όσο βαρύ και νάναι, δεν μπορεί να σταματήσει την αποδοκιμασία, την αμφισβήτηση και τον μεθοδευμένο εξευτελισμό αυτού του λαού. Κι όλα θα πέσουν επάνω μου, γιατί πιά, δεν μπορώ να δικαιολογήσω το τελευταίο κατώρθωμά μου, την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπέγραψα στις 12-12-2012! Σημαδιακή ημερομηνία.
Είναι ο Νόμος που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 240/12-12-2012 τεύχος Α.
Εκεί λοιπόν, στην σελίδα 5.797 παρ 4.4, αυτό που υπέγραψα λέει :
''Το Δικαιούχον Κράτος Μέλος, η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοση δικαστικής απόφασης, ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο!!!...''
Λίγο παρακάτω, στην σελίδα 5.830 παρ. 11, λέει :
''Ούτε το Δικαιούχον Κράτος Μέλος ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος ούτε κανένα απο τα αντίστοιχα περουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής- ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με την Σύμβαση Τροποποίησης !!!...''
Ενώ στην σελίδα 5831 παρ 13, έχω υπογράψει αυτό που λέμε “χαριστική βολή” :
''Σύμφωνα με το εθνικό δίκαιο δεν απαιτείται κύρωση της παρούσας Σύμβασης Τροποποίησης απο το Κοινοβούλιο, προκειμένου να τεθεί σε ισχύ και να είναι δεσμευτική (εισάγεται η κατάλληλη αναφορά των διατάξεων του εθνικού δικαίου)] / (Η παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης έχει κυρωθεί νόμιμα σύμφωνα με τις διατάξεις του εθνικού δικαίου)''
Και τώρα, τί κάνουμε ; Άν αυτό δεν λέγεται προδοσία, τότε τί είναι ;
Φταίω εγώ, ο Πρόεδρος ; Έ ;...
Ιτέα 16-12-2012

1 σχόλιο:

  1. Πίσσα και πούπουλα!!!!!
    Το Γουδί κοντά είναι!!....
    Όσο όμως λένε ότι με τα λεφτά που ΘΑ έρθουν, ΘΑ πληρωθούν εκείνοι και εκείνοι και οι άλλοι, νομίζουν ότι έληξε το θέμα της ελληνικής ξεπουλημένης κυριαρχίας.
    Πίσσα και πούπουλα μωρέ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή