Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ευχές και Ευχαριστήρια από τη Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας.




Η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα. Είθε ο καινούργιος χρόνος 2013, να φέρει σε όλους υγεία, χαρά και ευημερία. Μαζί με τις ευχές μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη μας στους παρακάτω:

Τον Δήμο Δελφών που μας συνδράμει σε θέματα υποδομής του κτήματος (καταφυγίου) και ειδικά την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και τον αντιδήμαρχο κ. Στάθη Μαντζώρο, για την αμέριστη συμπαράστασή του. Tον κ. Καρυδάκη Νικόλαο Διευθυντή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άμφισσας, για τη χορήγηση 260 κιλών ξηράς τροφής (13 σάκους των 20 κιλών) και μιας συσκευασίας κονσερβών. Τον Κυνηγητικό Σύλλογογια τη χορήγηση 60 κιλών ξηράς τροφής (3 σάκους των 20 κιλών).

Ομοίως σε όλους όσους μέσα στο 2012 μας συνέδραμαν και αναφέρονται παρακάτω κατ’αλφαβητική σειρά. Τον κ. Αναγνωστόπουλο Αντώνη εκπαιδευτή σκύλων για τις δωρεάν συμβουλές και τη φιλοξενία ζώων. Την κ. Βρυνιώτη Κωστούλα ιατρό για την σημαντική οικονομική ενίσχυση. Τον κ. Γαζή Γεώργιο έμπορο, για την σταθερή χορηγία 20 κιλών ξηράς τροφής κάθε μήνα. Τον κ. Γρίβα Νικόλαο κτηνίατρο για την αμέριστη συμπαράσταση και παροχή ιατρικής βοήθειας προς όλα τα ζώα μας. Τον κ. Κατσαγούνο Ευάγγελο φαρμακοποιό για τις ειδικές τιμές σε κτηνιατρικά φάρμακα. Τον κ. Κολοβατιανό Σπύρο δικηγόρο, για τις προσφερθείσες δωρεάν νομικές υπηρεσίες και συμβουλές. Την κ. Μαργώνη Γεωργία για τις «ατέλειωτες» ώρες που μας αφιερώνει στον καθαρισμό του κτήματος. Την κ. Μαριάνθη Μπήλιου - Τζαμζήιατρό για τη χορήγηση 20 κιλών ξηράς τροφής (1 σάκο των 20 κιλών). Τον κ. Μυταρά Βαγγέλη «Αρχέτυπο», για την σταθερή χορηγία 20 κιλών ξηράς τροφής κάθε μήνα.Τον κ. Πάλα Δημήτρη για την σταθερή χορηγία 20 κιλών ξηράς τροφής κάθε μήνα. Τον κ. Παππά ΑσημάκηΠαππά Παρασκευά για τις ειδικές τιμές και τις δωρεάν σιδηροκατασκευές, για κάλυψη αναγκών του καταφυγίου. Τον κ. Πολυζώη Γιώργογια τις ειδικές τιμές σε αφίσες του συλλόγου. Την κ. Ροπακά Αννίτα για τη χορήγηση ξηράς τροφής. Τον κ. Σαξώνη Σόλωνα για τις δωρεάν τέντες προστασίας στο καταφύγιο. Τον κ. Ταγκαλή Παναγιώτη για τη χορήγηση 40 κιλών ξηράς τροφής (2 σάκους των 20 κιλών). Την κ. Τζαμζή Ευθυμία φαρμακοποιό στην Κίρρα Φωκίδας για τις ειδικές τιμές σε κτηνιατρικά φάρμακα. Την κ. Τσιόδρα Αγγελική για τη χορήγηση ξηράς τροφής. Τους κ.κ Ταλάντη Παναγιώτη - Λαζογιώργο Νίκο (Κατάστημα ΑΓΡΕΦΩ στην Ιτέα - αγροτικά εφόδια – Ζωοτροφές – Λιπάσματα) για την σταθερή χορηγία 20 κιλών ξηράς τροφής κάθε μήνα. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους φοιτητές που προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούν, όλους τους εθελοντές καθώς και τα μέλη του συλλόγου μας για τις άοκνες και συγκινητικές προσπάθειες που καταβάλουν, ώστε να διατηρούν τα προστατευόμενα ζώα μας σε ανεκτό επίπεδο διαβίωσης και φροντίδας, (σίτιση, στειρώσεις, εμβολιασμούς,αποπαρασιτώσεις κλπ) αλλά και για την συνέπεια στην καταβολή των συνδρομών τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλα τα τοπικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, για την δωρεάν δημοσίευση όλων των ανακοινώσεων και των αγγελιών υιοθεσίας, μια και όταν ένα αδέσποτο βρίσκει σπίτι, η ελπίδα παραμένει ζωντανή.

Εκ του ΔΣ της Φιλοζωικής Ομάδας Φωκίδας

Τηλ. επικοινωνίας: 6946005679- 6972532019


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου