Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ Ο ΑΜΦΙΣΣΕΥΣ"


Άνετα και χωρίς να ιδρώσει η Ακαδημία του Αστέρα Ιτέας κατέκτησε για δεύτερη χρονιά τον τίτλο στην κατηγορία των παιδιών που έχουν γεννηθεί την περίοδο 2000 - 2001. Η ομάδα του Αστέρα στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε την OLYMPICO ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 1 με 14-0 στο δεύτερο παιχνίδι την μικτή Άμφισσας με 8-0 και στον τελικό την OLYMPICO ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2 με 6-1. Συνολικά πέτυχε 28 γκολ και δέχτηκε 1.
Βέβαια όπως και πέρυσι στον τελικό με την ομάδα της Αράχοβας έτσι και φέτος προπονητές και παράγοντες των άλλων ομάδων αμφισβήτησαν την ηλικία των παιδιών που αγωνίστηκαν με τον Αστέρα αφού η διαφορά ήταν εμφανής ωστόσο όλα τα δελτία των μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του Αστέρα ήταν σωστά. Κακή εντύπωση πάντως έκανε σε όλους το γεγονός ότι στον τελικό δεν ήταν παρόντες οι διοργανωτές και πολύ περισσότερο άνθρωποι της ARSENAL για να δουν από κοντά τα αστέρια των δυο ομάδων.


Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ

1) ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

2) OLΥMPICO ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2

3) ΑΜΦΙΣΣΑ 1

4) ΠΑΦΟΣ

5) ΚΑΤΕΡΙΝΗ

6) OLΥMPICO ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 1

7) ΑΜΦΙΣΣΑ 2

ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ 1) ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ 2) ΠΑΓΩΝΗΣ 3) ΔΙΑΒΟΛΗΣ 4) ΜΑΝΕΤΑΣ 5) ΒΗΧΟΣ 6) ΚΑΠΡΕΛΗΣ 7) ΖΓΟΥΡΟΣ 8) ΚΑΠΟΥΡΑΝ 9) ΑΝΟΚΕ 10) ΧΛΕΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ 11) ΛΑΜΠΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΛΥΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ



ΠΗΓΗ: iteanews.blogspot.com


1 σχόλιο:

  1. ΣΙΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΡΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΙΜΑ.ΤΗΧΕΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ.ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ .ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΤΕ ΟΜΟΣ .ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή