Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Άμφισσα:Πίστευε πως έβλεπε μια ξανθιά γυναίκα που έκανε autostop αλλά έκανε λάθος,ήταν μασκαρεμένος κλέφτης.!

 Θέμα συζήτησης στην Άμφισσα τα όσα έγιναν μετά από οτοστόπ στον περιφερειακό. Τι περιέγραψε ο άτυχος οδηγός που σταμάτησε…




Η Άμφισσα στο επίκεντρο μετά τα όσα έγιναν πριν από λίγες ώρες, σε περιφερειακό δρόμο. Όταν ένας οδηγός είδε το οτοστόπ μπροστά του και αποφάσισε να σταματήσει. Τα λεπτά που ακολούθησαν όμως, ήταν εφιαλτικά για τον ίδιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον περιφερειακό δρόμο της Άμφισσας, στις 10:20 το πρωί της Πέμπτης (03-03-2022). Σύμφωνα με πληροφορίες, φορώντας γυναικεία περούκα και ρούχα, ο δράστης έκανε οτοστόπ σε ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε και όταν ο δράστης επιβιβάστηκε, τον απείλησε βάζοντας άγνωστο αντικείμενο στην μέση του και λέγοντας «θα σε καθαρίσω».

Ταυτόχρονα του ζήτησε τα χρήματα που είχε πάνω του. Ο οδηγός του έδωσε 380 ευρώ και ο δράστης άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με το tvstar.gr, προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας Δελφών.

πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο σενάριο ούτε στη Λάμψη

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΩΤΟ-ΣΤΟΠ ???
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΌΤΙ ΚΟΥΝΙΈΤΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΘΗΛΥΚΌ .ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ 380 ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΥΡΗΣΚΕΣ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ήθελε να κάνει μάλλον κάτι ο οδηγός με την κυρία που έκανε οτοστοπ και να τι έπαθε. του βγήκε ξυνή η πονηρή σκέψη. τα λάθη πληρώνονται. αφού δεν τον σκότωσε πάλι καλά. ας του γίνει μάθημα. ήθελα να ήξερα αν έβλεπε έναν άντρα θα σταμάταγε να τον πάρει ή μονο σε κυρίες σταματάει;

Ανώνυμος είπε...

Τ'ν ήθελες τσέ ξανθή ε; σκατζάγριλο έ σκατζάγριλο.

Ανώνυμος είπε...

Victim blaming παντού ρε φίλε...

Ανώνυμος είπε...

Πέσατε να τον φάτε ρε παιδιά τον άνθρωπο.
Άξιος φίλε και εγώ θα σταματούσα στη θέση σου. Αμαρτία απ' τον Θεό να μη τσιμπήσει το γκομενάκι.