Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Γήπεδα Ιτέας...( από αναγνώστρια )

 


Ιτέα, μια πόλη καθόλου φιλική προς τα παιδιά μας. Μετά την από εδώ και πολύ καιρό κλειστή παιδική χαρά, σειρά έχουν τα γήπεδα... Αποκαρδιωτικές εικόνες από τα γήπεδα γεμάτα  σπασμένα γυαλιά, σκουπίδια και σκόρπια σίδερα. Αυτό είναι το μέλλον που ονειρεύονται για τα παιδιά;

Πλήρης έλλειψη δυνατότητας  δραστηριοτήτων;













4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα παιδια ομως δεν έχουν την απαραίτητη παιδεια Πώς θα μείνουν οι χώροι και τα γήπεδα καθαρά?ετσι κανουν στα σπίτια τους?οταν στις μπασκετες του Καραγκούνη ανεβαιναν πανω στο μετασχηματιστή η ΔΕΗ εφταιγες?δεν νομίζω και οι γονείς εκει διπλα και να γελάνε με τα υπέροχα απο όλες τις πλευρές παιδια τους.γιαυτο ας μάθουν να έχουν παρεις πρωτα και μετα να τα βγάζουν εξω γιατι οι άνθρωποι του δήμου δεν είναι υπάλληλοι κανενα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστές παρατηρήσεις σημαντικώτρο ολων είναι ότι δεν υπάρχει ασφαλής οδική πρόσβαση

Ανώνυμος είπε...

Πιατεύεις ότι οι αποκαρδιωτικές εικόνες προήλθαν απο παρθενογέννεση, από τον πλανήτη Αρη ή είναι αποτέλεσμα κακομαθημένων παιδιών ανίκανων γονιών(όλων μας);

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή αναγνώστρια
Ναι, τα σκουπίδια που είναι απόρροια της φύσης, στο χώρο αθλητικών εκδηλώσεων,(σκόνη, φύλλα, από αέρα κλπ), θα έπρεπε συνεργείο του Δήμου να τα καθαρίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως καθαρίζει τους δρόμους της πόλης.
Τα κομμένα σίδερα όμως και τα σπασμένα γυαλιά είναι σκουπίδια και μάλιστα επικίνδυνα , που έχουν δημιουργήσει κάποιοι επισκέπτες του χώρου, που ελπίζω να μην είναι αθλούμενοι.
Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας από το σπίτι αλλά και από το σχολείο ευθύνεται γι' αυτή την κατάντια.....