Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Με εορταστική ατμόσφαιρα απόψε το βράδυ η Ιτέα ...(φωτο-βίντεο)

.... από τα βεγγαλικά για την γιορτή της πόλης!!!








Το γεγονός είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με σκοπό μελλοντικά να καθιερωθεί και να ενισχύει τουριστικά τη πόλη μας κάθε χρόνο.

Απολαύσαμε ένα όμορφο 15λεπτο πρόγραμμα πυροτεχνημάτων (με έναρξη ακριβώς στις 22:00!) από τον μετρ του είδους Γιώργο Μισιρλή με τεράστια εμπειρία στις διοργανώσεις γάμων και φυσικά με την βοήθεια της προέδρου του Λιμενικού ταμείου κυρίας Σοφίας Αναγνωστάκου!

Τουλάχιστον 5 drone κατέγραψαν από διαφορετικές γωνίες το θέαμα! 

Το μοναδικό που δεν καταφέραμε να σας μεταφέρουμε από το βίντεο είναι τα δεκάδες επιφωνήματα χαράς και έκπληξής από το μικρά παιδιά που παρακολουθούσαν αποσβολωμένα τον ουρανό να παίρνει στην κυριολεξία φωτιά !

Ελπίζουμε του χρόνου να εκτοξεύουν πυροτεχνήματα από 3 διαφορετικά σημεία της παραλίας μας ή κατά μήκος όλου του μόλου….

Μύρκας










από Γεώργο Σχοινά






από Θύμιο Ηλιόπουλο
















https://www.facebook.com/100013736850029/videos/941216919679528/



από Βαγγέλη Κοντογεώργο






















6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους συντελεστές της ωραίας παρουσίασης.
Έδωσε την αίσθηση της εορταστικής ατμόσφαιρας , μιας και δεν έγινε περιφορά της εικόνας του πολιούχου της πόλης.
Μπράβο στην Σοφία και το Γιώργο . Ευτυχώς που υπάρχουν και μεμονωμένοι παράγοντες - ιδιώτες να αλλάζουν έστω κι έτσι , για λίγο , την μίζερη εικόνα του αδικημένου τόπου μας.
Μια μικρή "εικαστική "πινελιά ...κάνει την διαφορά.....και του χρόνου παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο και πάλι μπράβο σ΄όλους τος συντελεστές της βραδιάς. Επειδή προέρχομαι από μέρος που κάνει κάτι ανάλογο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και έχοντας εμπειρία έχω να προτείνω τα εξείς: Για να εμπλουτιστεί το θέαμα καλό είναι πριν την ρίψει των πυροτεχνημάτων να βγουν τα καραβάκια μικρά και μεγάλα φωτισμένα με φαναράκια και να πλέουν πάνω κάτω από το λιμάνι ως και το Μαιαμι κάτω από μουσική υπόκρουση που θα ακούγεται από μεγάφωνα κατά μήκος της παραλίας. Σημαντικό θα ήταν συγχρόνως κάποιος αφηγητής να εξιστορεί τα της περιοχής από τα αρχαία χρόνια μέχρι τα νεώτερα. Με υπόκρουση από Βαγγέλη Παπαθανασίου ή Κάρμινα Μπουράνα, πιστέψτε με το θέαμα είναι μαγικό. Θα ήταν θεαματικό αν συγχρόνως με τα πυροτεχνήματα και αν βέβαια οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, Θα πρέπει να φυσά προς τα μέσα, να αφεθούν φαναράκια προς τον ουρανό που θα μοιάζουν σαν αστεράκια όσο απομακύνονται προς την θάλασσα. Λόγω των στενών οικονομικών του Δήμου το μεγαλύτερο μέρος θα πρέπει να αναλάβουν οι επαγγελματίες που θα δουν τα μαγαζιά τους να γεμίζουν όπως έγινε και χθες.

Ανώνυμος είπε...

με λεφτα του λιμενικού ταμειου. με ξενα κολλυβα κανουμε κι εμεις μνημοσυνο

Ανώνυμος είπε...

Τα χρήματα δεν τα έδωσε φορέας του δημοσίου

Γιώργος Μισιρλης είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε.
Τα χρήματα τα δώσαμε από μισά εγώ και η Σοφία Αναγνωστακου με προσωπικό έμβασμα στο λογαριασμό μου, και στη συνέχεια στην εταιρία πυροτεχνημάτων η οποία με τη σειρά της μας έκανε ειδική υπερχοντρικη τιμη για να στηρίξει την εκδήλωση.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, αυτές είναι κινησεις που εντυπωσιάζουν το ευρύ τουριστικό κοινό, αλλά δυστυχώς γίνονται από ιδιωτικές τσέπες.
Πώς αλλιώς όμως παιδιά αφού ο δημόσιος κορβανας δεν έχει φραγκο?
Είναι πράγματα που θα έπρεπε να γίνονται εδώ και χρόνια,αλλά κάλιο αργά παρά ποτε.
Αρκεί που φαίνεται ότι κάποιοι στην περιοχή έχουν κατανοήσει ότι οι άλλες περιοχές της Ελλάδας που τα κάνουν αυτά χρόνια και μαζεύουν ένα κάρο κόσμο δεν έχουν καν την ομορφιά αυτού του τοπου. Ο όμορφος τόπος μας θέλει απλά καταιγισμό διαφημίσεων (από τέτοιες και αντίστοιχες κινήσεις).
Μπράβο και πάλι μπράβο.