Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Λιάνα Κανέλλη: Εγώ δε δίνω τον μισό μισθό μου για τον κορονοϊό- Πώς το εξήγησε

Η βουλευτής του ΚΚΕ υποστηρίζει ότι αυτό είναι άλλοθι για πολιτικές λιτότητας

--


Αν και η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να ζητήσει από τους υπουργούς και τους βουλευτές να δώσουν τον μισό τους μισθό για να στηρίξουν τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό κερδίζει έδαφος, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη δηλώνει αντίθετη.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξήγησε ότι " "πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων" και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.
"Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα".

Κόντρες στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη:

Η κ. Κανέλλη επέμεινε και όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης της επεσήμανε ότι το παράδειγμα το έδωσε πρώτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. "Τους βουλευτές τους ψηφίζετε για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς".

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής του ΚΚΕ θύμωσε με τις αναφορές του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, που ήταν στο πάνελ. Η βουλευτής τον κατηγόρησε ότι κάνει τον τιμητή...ακόμα και όταν εκείνος της ζήτησε να βάλει πλάτη.

"Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων, απάντησε η κ. Κανέλλη. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι αν το ζητήσει το κόμμα θα πάς ενάντια και σ αυτό ;
Τόμαθες καλά τιο παραμύθι...
Οραματίζεσαι μια ανύπαρκτη ιδεατή κοινωνία...και απ αυτού τρως ψωμί..
εύγε σου

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ 7000 ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

"ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ" ΤΟ ΝΕΟΤΑΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ !!!! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΧΟΤΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ !!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΥΓΕ ΑΛΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΑΣ ΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η "κυρια" ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο από τη πάμπλουτη ιδιοκτήτρια μεζονέτας στην Εκάλη με δουλικό από τις Φιλιππίνες. Άλλωστε στην Ελλάδα η αριστεροσύνη μετριέται με τα μηδενικά του τραπεζικού λογαριασμού. Όσο περισσότερα, τόσο πιο αριστερός ο κάτοχος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί καλούνται αυτοί οι άνθρωποι στα κανάλια...
Είναι περιττοί...
Για νά λειτουργεί τάχα μου ή Δημοκρατία ;

Ανώνυμος είπε...

Εσάς όλους Δηλαδή σας πείραξε η Κανέλλη του 5% και όχι τα εκατομμύρια που χαρίζει η κυβέρνηση μέσω κρίσης στους φίλους της καναλάρχες, κλιναρχες κ.α. ακόμα και στην ΕΡΤ δίνουν επίδομα σε όσους πανε στη δουλειά τους την ώρα που όλη η χωρα έχει μπει στον πάγο...