Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Σημαντική εκτός έδρας νίκη του Γ.Σ. Ιτέας (άνδρες) με αντίπαλο τον Τελεθριακό.

IMG 9307

Οι δηλώσεις του προπονητή Χρήστου Μωραΐτη για τον αγώνα-θρίλερ.



Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Σημαντική εκτός έδρας νίκη του Γ.Σ. Ιτέας(άνδρες) με αντίπαλο τον Τελεθριακό. Οι δηλώσεις του προπονητή Χρήστου Μωραΐτη για τον αγώνα-θρίλερ.
Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ συνεχίστηκε με τη διεξαγωγή εχθές Σάββατο 07/12, της 7ης αγωνιστικής, με αναμετρήσεις που οι περισσότερες κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.
Συναρπαστικός αγώνας και ανείπωτο θρίλερ, διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στην Ιστιαία Εύβοιας στην έδρα του Τελεθριακού με το ταμπλό στο τέλος του αγώνα να γράφει 64-65 υπέρ της ομάδας μας, χάρη σε 4ποντο buzzer-beater του Τάσου Αγγελόπουλου στο φινάλε του αγώνα! Χάρη στο τρίποντο+βολή του Τάσου Αγγελόπουλου -  κυριολεκτικά στο τέλος του αγώνα -  κερδίσαμε το ματς-θρίλερ!
ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣΠιο συγκεκριμένα και ενώ το σκορ στο ματς ήταν 64-61 υπέρ του Τελεθριακού 15 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, ο Χρήστος Μωραΐτης ζήτησε ταϊμ-άουτ και ο Αγγελόπουλος στη συνέχεια με τρίποντο και φάουλ(βολή) πέτυχε τους καθοριστικούς 4 πόντους της μεγάλης νίκης της ομάδας μας, φέρνοντας το ροζ φύλλο του αγώνα στην Ιτέα και ανεβαίνοντας ένα ακόμη σημαντικό σκαλοπάτι στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ΕΣΚΑΣΕ!
Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την έκβαση του αγώνα στην σχετική δημοσίευση του δημοφιλούς μπασκετικού portal stereabasket.gr επιλέγοντας αυτό το σύνδεσμο.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Χρ. Μωραΐτης: "Σουτάραμε γρήγορα για να προλάβουμε το φάουλ"
Ο κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης εξήγησε το σκεπτικό της τελευταίας επίθεσης που έφερε το…τετράποντο και τη νίκη μέσα την Ιστιαία επί του Τελεθριακού, τον τρόπο αντιμετώπισης των γηπεδούχων, ενώ εκθείασε τον πρόεδρο των ηττημένων Στεφ. Παπανδρέου για την αγάπη του προς το άθλημα.
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΧΡ
Ο Χρ. Μωραΐτης
Ξεκινώντας να πω ότι ευχαριστώ στην ομάδα του Τελεθριακου για την άψογη φιλοξενία της. Ο κ. Παπανδρέου είναι ένας άνθρωπος με ήθος που αγαπάει την ομάδα του και τέτοιους παράγοντες θέλουμε στο άθλημα μας. Στα του ματς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ζει και αναπνέει από το ρυθμό που θα βρει μέσα από το τρίποντο. Σουτάρουν εξαιρετικά από την γραμμή οι Ξετρίχης, Κοσμετάτος, Τσιριμώκος, Μετα, Παπαθανασίου ενώ στο ποστ έχει τον Κλούρα και τον Μάκη Κιαπέκο που θεωρώ ότι είναι ο πιο ποιοτικός ψηλός της κατηγορίας μας. Επίσης, φτάνουν τους 80 μ.ο. πόντους και το γεγονός ότι τους κατεβάσαμε στους 64 στην έδρα τους δείχνει ότι είχαμε συγκέντρωση. Χωρίζω το ματς σε δυο κομμάτια: Στα πρώτα 36 λεπτά που είμασταν εξαιρετικοί και στα τελευταία 4 λεπτά που πήγαμε να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα, με κακές επιλογές στην επίθεση και σε συνδυασμό βέβαια με μεγάλα σουτ του Τελεθριακού. Στην τελευταία επίθεση και σκεπτόμενοι ότι ο Τελεθριακος στο προηγούμενο ματς (Απόλλων Λιβαδειάς) σε ίδια φάση «έδωσε»το τρίποντο στον Ντάλλη και ισοφαρίστηκε είπαμε να σουτάρουμε γρήγορα γιατί αυτή τη φορά θα δώσουν φάουλ.Το σουτ που πήρε ο Αγγελόπουλος μπαίνει 1/100 για να είναι ειλικρινής αλλά ο συγκεκριμένος παίχτης έχει ξανά βάλει παρόμοιο και έχει την ικανότητα σε έξοδο από screen να βάλει το οποιοδήποτε. Γενικά θεωρώ πως κερδίσαμε δίκαια γιατί σε όλο σχεδόν το ματς είμασταν μπροστά και αν χάναμε έπρεπε να «βουτήξουμε» στην θάλασσα από το ferry boat… Συγχαρητήρια και πάλι στον Τελεθριακο έχει πολύ ποιοτικά παιδιά στο ρόστερ του και εύχομαι πετύχει τον στόχο του . Συγχαρητήρια στα δικά μου παιδιά για την συγκέντρωση και την ψυχραιμία που έδειξαν όταν το ματς «στράβωσε». Ήταν μεγάλη νίκη και βαθμολογικά αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους την οποία αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας κ. Κουτρόγιαννο που είχε χθες την γιορτή του”.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κοτσιμπός-Πατάγιας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-19, 15-14, 12-18, 24-14.
ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Φώτου): Μέτα 7 (1), Κοσμετάτος 9 (1), Ξετρίχης 10 (3), Παπαθανασίου 1, Φώτου, Τσιτούμης, Τσιριμώκος 11 (3), Κιαπέκος 22, Κλούρας 4, Γκαντζούρης.
Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης): Αναγνωστάκος 8 (2), Παπαδημητρίου, Περδίκης, Ντινόπουλος 4, Λύτρας 4 (1), Αγγελόπουλος 7 (2), Ευθυμίου 7 (1), Δημητρίου 15 (1τρ, 19 ριμπ., 7 κοψ.), Σταύρου 13, Τσιριπέρου, Μπαντελάς 7.
ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΑ 08.12.2019
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΚΟΡΕΡΣ 07.12.2019
ΓΣ Ιτέας
Post editor:  Vsal

Δεν υπάρχουν σχόλια: