Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Είναι μπροστά οι άνθρωποι! Θα έχουν “prive” αντιπολίτευση! Αμίμητο!!!




Είναι μπροστά οι άνθρωποι! Θα έχουν “prive” αντιπολίτευση! Αμίμητο!!!

Αν τελικά ανακοινωθεί αύριο η γνωστή τριάδα των υποψηφίων της ΝΔ, δηλαδή Μανδρέκα, Μπούγας, Χαλιορής, εκτός από το δύσκολο αγώνα που θα έχουν να δώσουν και τη μεταξύ τους μάχη για το ποιος θα κερδίσει τη μέρα και θα επιβιώσει πολιτικά, θα έχουν κι άλλο ένα μεγάλο εμπόδιο. Το εμπόδιο αυτό δεν είναι άλλο από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Δημήτρη Τζήμα. Αν και οι κ. Μπούγας και Χαλιορής υπέγραψαν την υποψηφιότητά του και τον υποστήριξαν, σύντομα οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν και έφτασαν σε άσχημο σημείο. Ο κ. Τζήμας από την πρώτη στιγμή είχε ένα και μοναδικό έργο να επιτελέσει, να προωθήσει την υποψηφιότητα του κ. Φουσέκη στο εθνικό ψηφοδέλτιο. Αυτό ήταν φυσικό να εξοργίσει όλους τους άλλους. 
Τελικά η μοναδική που κατάλαβε από την πρώτη στιγμή που θα πάει το θέμα της συγκεκριμένης υποψηφιότητας είναι η κ. Ασπασία Μανδρέκα, που εξ αρχής δεν τον υποστήριξε.

Το ζήτημα είναι ότι αν τελικά είναι υποψήφιοι οι συγκεκριμένοι τρεις, πως θα πορευτούν στην κάλπη με πρόεδρο ΝΟΔΕ αρνητικά προκατειλημμένο εναντίον τους και πως θα τον εμπιστευτούν;

Πηγή: Εφημερίδα "Η Ώρα της Φωκίδας"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η "υποψηφιότητα" Φουσέκη είχε καεί από το τέλος του 2018.Ο άγνωστος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ήταν ένα από τα τελευταία χαρτιά του Φουσέκη, που κόπηκε για πολύ σοβαρούς λόγους.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη και ένας άσχετος με τα κομματικά καταλαβαίνει πως αυτό δεν είναι η ΝΔ, αυτό είναι η προσπάθεια της επικράτησης μίας "παρεούλας", μέσω του κόμματος, στη Φωκίδα. Το πέτυχαν στις δημοτικές και στις περιφερειακές, συμπαρασύροντας με διάφορες τεχνικές τα "πρόβατα". Θα τους αφήσουμε και στις βουλευτικές;